maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Kotirouvan paluu

Viikonloppu tuntui vielä aivan tavalliselta viikonlopulta, mitä nyt leivoin tavallista enemmän. Stockmannin ja Stellan Konditorian kakkukiistan inspiroimana halusin itsekin kokeilla Sans Rival -kakkua, mutta ei ehkä olisi kannattanut: hirveä työ ja aika äklö lopputulos. Voita voi kuin voikin olla liikaa. Sunnuntaina piti sitten paikkailla lauantain pettymystä ja väsästä äkkiä unelmatorttu. Se ei mene koskaan pilalle ainakaan maun puolesta, ulkonäkö sitten voikin olla vähän mitä sattuu.

Tänään se sitten alkoi, nimittäin lähes seitsenviikkoinen loma. Äitiysloman ajalta kertynyttä kesä- ja talvilomaa on viimein aika hoitaa pois. Erik palasi juuri äsken töihin ja minä yritän muistella, miten sen vauvan kanssa kotona ollaankaan. Tämän loman jälkeen höppänämme meneekin sitten päivähoitoon.

Aivan eri tyttöhän tuo Mella on nyt kuin kolme kuukautta sitten, jolloin viimeksi olin pimun kanssa kotona päivät. Tuolloin neiti vasta lähinnä maisteli kiinteitä ruokia, pääravintoa oli kuitenkin rintamaito. Nyt tyttö syö jo valtavia annoksia erinäisiä mössöjä ja vähän isompiakin paloja, ja rintamaitoa annetaan enää lähinnä muodon ja läheisyyden vuoksi iltaisin. Ja osaahan tuo nykyään viihdyttää itseään pidempään kuin silloin ennen. Tätäkin voin kirjoitella rauhassa kun tyttö harjoittelee seisomista sohvaa vasten.

Vähän kyllä jännittää. Ikävöiköhän Mella kovasti isäänsä?

5 kommenttia:

  1. hei! malttaakos kotirouva näyttäytyä keskustan suunnalla jokin päivä lounaan merkeissä? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo ihan mahdolliselta kuulostaa, notta keskustaan asti äitilapsikombinaatio raahustaisi. Vaikka tuota lunta taivaalta tänään tuppuroikin *sadattelua, kun sen kevään olisi jo pitänyt kohta alkaa*.

    VastaaPoista
  3. ja tänään sitä tulee lisää! tää on niin väärin! voi kun tulis pian kesä! :|

    mutniin, niistä lounastreffeistä, koskakoskakoska?

    VastaaPoista
  4. Taitaa mennä ensi viikkoon, mulla kun on lauantaina tentti. Katsotaan sitä tarkempaa päivää sitten myöhemmin jollain soveltuvammalla foorumilla kuin julkisessa intternetissä...

    VastaaPoista
  5. Mäkin voisin liittyä seuraan, jos sopii. Pidän nimittäin vaalien takia seuraavien parin viikon aikana paljon ylityövapaata, joten aikataulut ovat poikkeuksellisen vapaat.

    Pitäähän vaalikiireiden keskelläkin syödä ja rentoutua!

    VastaaPoista