keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Polskuttelua tiedossa

Mella on ilmoitettu vauvauintiin, sillä äitinsä ja isänsäkin viihtyvät hyvin vedessä. Itse olen jo pitkään tiennyt, että mahdollinen ipanani kävisi ainakin kokeilemassa polskuttelua. Eihän sitä pidä vauvoille mitään harrastuksia tuputtaa, eikä Mellankaan ole pakko jatkaa, ellei vesi tunnu kivalta. Mutta ainakin täytyy yrittää!

Tänään olisi tutustumiskäynti Käpylässä sijaitsevaan uimahalliin. Veteen ei tänään vielä päästä, vaan varsinainen uinti alkaa vasta ensi viikon tiistaina. Mutta tänään ostetaan Mellalle paikan päältä uimapuku (luultavasti jotain tavattoman söpöä, ehkei kuitenkaan vaaleanpunaista) ja päästään tietenkin näkemään puitteet. Suorastaan jo vähän jännittää, ensimmäinen ohjattu vauvaharrastuksemme on alkamassa! Voi kun Mella tykkäisi siitä!

Vauvamessuilla vieraillessamme Erik ihastui näkemiinsä valokuviin ja videoihin vauvauinnista. Monia vanhempia taitaakin erityisesti kiinnostaa oman päivänsäteensä valokuvaus veden alla, ja käsittääkseni näillä kursseilla tarjotaankin mahdollisuutta ammattivalokuvaajan ottamiin sukelluskuviin. Jos meillekin tässä tulevien kuukausien aikana sellaista tarjotaan, niin laitan heti tänne blogiin ihailtavaksi.