keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Itsenäisyyspäivää

Tuli hyvään saumaan tämä itsenäisyyspäivä, tauko olikin paikallaan. Enpä minä nyt niin kovin pitkään ole töissä ollut, mutta pieni ajatustuokio tekee kuitenkin hyvää. Sen verran uudet tehtävät ovat innostaneet, että ne ovat pyörineet päässä aika paljon vapaa-ajallakin. Nyt yritän opetella pitämään työasiat töissä ja kotiasiat kotona. Se on vaatinut totaalista rauhoittumista, mikä tänään on tarkoittanut kotiin linnoittautumista. (Anteeksi siis Anna: puhelimeni on ollut koko päivän kiinni ja sähköposteihin en ole juuri koskenut. Suunnitelmia olen tehnyt korkeintaan puoleksi tunniksi eteen päin. Juuri muuhun aivot eivät näin vapaalla suostu.)

Aivan toimettomana en kyllä ole tänäänkään ollut, vaan käynnissä on Projekti Sämpylä & Kääretorttu. Loppuillaksi onkin sitten suunnitelmissa mahdollisimman vähä-älyistä toimintaa, joka sisältää ainakin syömistä ja mahdollisesti iltapukujen haukkumista. Niitä näkyy kuulemma tänään livenä jopa intternetissä.

Tiedättekö/muistatteko, mitä perheellemme kuului tasan vuosi sitten? Viime itsenäisyyspäivänä tunsin ensimmäisen kerran Mellan liikkeet vatsassa. Nyt pimu potkii jo aika paljon kovempaa, ja vaikkei varsinainen ryömiminen vielä kuulu repertuaariin, osaa Mella kierimällä jo karata vaikka minne. Yleensä olohuoneen pöydän alle, jossa rääpäle sitten pureskelee johtoja, pissaa matolle (jos on liikkeellä ilman vaippaa) ja lyö päänsä pöydänjalkoihin.

3 kommenttia:

  1. no harm done! :) arvelinkin että saattaisitte olla vapaapäivän vietossa. selvisikö omsu-juttu?

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä se omsu (mikä ihme on omsu?) selvisi, luulisin... Omilta Elisa-hallintasivuiltani tein ainakin jonkinlaisen laskuttajamuutoksen, saa nähdä, seuraako siitä jotain.

    Ja nyt olemme virallisesti pudottaneet kärryiltä jokaisen tämän blogin lukijan... Kyse on puhelinliittymän siirtämisestä työnantajan nimiin. Laiskuuttani otin ensin yhteyttä asiantuntijaan eli Annaan, ennen kuin lähdin jonottamaan Elisan asiakaspalvelunumeroon.

    (Elisan asiakaspalvelussa ei muuten osattu auttaa lainkaan. Käskivät henkilökohtaisesti johonkin palvelupisteeseen, mutta minäpä päätin puhelun jälkeen katsoa josko netistä löytyisi kuitenkin apua. Ja löytyihän sieltä. Eikö ne siellä Elisan puhelinpalvelussa tiedä edes omien nettipalvelujensa sisältöä?)

    VastaaPoista
  3. hmm, en oo käyttänyt elisan hallintasivuja vuosiin joten varmasti en osaa sanoa, mutta tuo kuulostaa nyt siltä että siinä olisi vaan omistajuus säilynyt sulla mutta laskut lähetetään tämän jälkeen firmalle. jos se oli se mitä halusit niin sittenhän kaikki on nyt kunnossa. :)

    omsu on meitin jargonia, tarkoittaa omistussuhteenmuutosta.

    VastaaPoista