perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Jouluflunssa

Se iski sitten, se jouluflunssa. En ihan ehtinyt edes kunnon työntekijäksi, kun jouduin jo tänään jäämään kotiin sairastamaan. Kuvittelin vielä eilen päivällä, että se orastava sairaus hiipisi vähän hitaammin ja tulisi vasta viikonloppuna.

No, nyt on onneksi kuitenkin hyvin aikaa levätä. Erikin isä ja veli tulivat eilen Saksasta, ja tänään Erik vei sukunsa Helsinki-turneelle. Onhan nyt ensimmäinen kerta, kun appiukko on Suomessa. Veli on toki jo vanha Helsingin-kävijä.

Ja kun Mellakin lähti kierrokselle mukaan, on minulla koko päivä aikaa vain lojua kotona. Kyllähän se hyvää tekee. Vieläkin parempaa tekisi, jos ei olisi kurkku kipeä. Vähäkuumeiset flunssat olisivat muuten ihan kivoja rentoutumishetkiä, mutta polttava kurkku pilaa aina senkin riemun. Pah. Onneksi joulun varalle on kuitenkin ostettu paljon suklaata, ja käskin Erikin vielä tänään kauppaan täydentämään varastoja. Lohtu se on laihakin lohtu, tai, no, tämän jälkeen ei niin kovin laiha.

Täytyy kohta lämmittää kuppi mustaherukkamehua. Tässähän voisi olla todella huono työntekijä ja yrittää peräti parantua vielä ennen jouluaattoa. Elämässä täytyy olla tavoitteita.

1 kommentti:

  1. voiei, säkin jouduit uhriksi. meillä on kanssa töissä ollut nyt niin moni kipeenä että mä odotan koko ajan että koska se iskee. todennäköisesti huomenna ja kestää ne neljä päivää mitä olen vapaalla... ;)

    VastaaPoista