maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Karhunpoika oksentaa

Mella-neidin sairastelu se vain jatkuu. Torstaina pipiys vaikutti vain perusflunssalta, mutta nyt tyttönen on oksennellut jo pari päivää eikä mikään ruoka pysy sisällä. Vettäkään ei voi antaa kuin 10-20 ml kerralla muutaman minuutin välein, jottei se tule heti ulos.

Vaatteita ja paperia on kulunut, yksi iso oksennus kun tuntuu vievän melkein puolet paperirullasta. Paitoja ja housuja taas on kertynyt likasankoon jo iso pino. Jotenkin sen pahemmilta tuhoilta olemme välttyneet, eli aikuisten vaatteet tai yksikään sängyistä ei ole saastunut, vaikka neiti tykkääkin uupumuksensa keskellä kiehnätä ja köllöttää vieressämme pehmeillä alustoilla.

Nyt oli sitten minun vuoroni jäädä kotiin hoitamaan pienokaista, näillä näkymin vielä huomennakin. No, onpa tämäkin sitten koettu, vaikken moista elämystä kyllä mitenkään innolla ole odottanut. Onneksi Mella on kuitenkin väsymyksestään ja pahasta olostaan huolimatta hurjan hyväntuulinen, joten tunnen oloni suorastaan tarpeelliseksi rapsuttaessani hymyilevänä makoilevan tytön selkää. Ihanaa, että on sentään mahdollista jäädä töistä kotiin hoitamaan lapsirassukkaa.

2 kommenttia:

  1. hih! mella oli viime yönä mun unessa (sinä ja erik myös, olitte meillä maalla kylässä) ja neiti puhui ihan sujuvaa suomea ja järkeviä lauseitakin :D tämä ei tietenkään ollut lainkaan ristiriidassa sen seikan kanssa, että kun toin sille hakan (en nyt muista oliko toi sen lelun nimi on, mutta se mikä oli supernaiivissakin, se missä löydään palikoita rei'istä läpi ja käännetään ympäri ja aloitetaan alusta) millä leikkiä niin Mella vaan halusi syödä ne palikat. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa, hakka! Sellainen pitääkin saada Mellalle, kuten kaikenlaisia muitakin puuleluja. No, pimun syntymäpäivään onkin enää vain 2,5 viikkoa.

    Suomen kieli ei kyllä tosiaan neidiltä vielä taitu, ei mikään muukaan rationaaliselta kuulostava kieli. Tai, no, joskus Mellan oma höpötys kuulostaa hieman ranskalta, joskus taas saamelta.

    VastaaPoista