torstaina, heinäkuuta 01, 2010

Life is peaceful there

Olen huomannut itsessäni hiljattain kolme toisistaan täysin irrallista mielihalua. Olen kuitenkin nyt havahtunut pohtimaan, etteivät ne ehkä olekaan niin irrallisia.

1. Haluan pumppuhaulikon. Tämä tuskin kaipaa selityksiä, tottahan jokainen pumppuhaulikolla edes kerran elämässään ampunut haluaa takaisin siihen olotilaan.

2. Haluan stetsonin, ison mustan stetsonin. Olen jo parin kesän ajan etsinyt täydellistä kesähattua, sillä olen hattuihminen. Hatuton hattuihminen. Viime viikolla tajusin, että iso musta stetsoni olisi juuri sitä, mitä nyt kaipaan. Ajattelin etsiä sellaisen ehkäpä Berliinistä reilun viikon päästä, ellei Helsingissä tule mitään kätevää vastaan.

3. Näin jossain amerikkalaisessa tv-sarjassa jonkun ajavan pickupilla, niin kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa taajaan tavataan tehdä. Tämän yhden kohtauksen aikana päässäni kuitenkin yhtäkkiä kilahti: aloin haluta avopakettiautoa, aivan silmittömästi. Sellaisen saadakseni voisin jopa opetella ajamaan autoa.

7 kommenttia:

  1. Perheenäidin sisäinen punaniska pyrkii esiin? :)

    VastaaPoista
  2. Sä oot aika ihana :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos, kummallekin. Jotain tällaista on tosiaan nyt ilmassa. Punaniska <3

    VastaaPoista
  4. Stetsoninhan voi löytää bootfactorystä helsingistä.

    VastaaPoista
  5. Tosiaankin! Miten tuo olikin unohtunut.

    Vaan koska valikoima näyttää rajoittuvan yhteen, taidan kuitenkin tutkailla Berliinin tavaroiden taikamaailmaa, kun se kerran on kohta aivan nenäni edessä. Ehkä staarsien ja straipsien rinnalle tulee muunkinlaisia ideologisia vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  6. Kerro kun olet saanut stetsonin, dodgen ja remingtonin 870n niin pyydän sut treffeille :) Jos nainen pitää noista kaikista niin se ei voi olla paha.

    VastaaPoista
  7. Remun kanssa ei voi mennä pieleen, muista pysyä poissa Ruåtsalaisten tekeleistä.
    Ja se pikuppi pitää sitten olla riisseli, että voit riistää köyhiä maita käyttämällä palmuöljyä polttoaineena.

    VastaaPoista