keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

Kylmä syksy jääköön hetkeksi

No niin, reilun kuuden tunnin päästä pitäisi jo herätä, sillä kahdeksan tunnin päästä pitäisi jo istua lentokoneessa matkalla Amsterdamiin. Amsterdamissa taas voisi käydä syömässä, siellä kun pitää odottaa kuusi tuntia ennen Havannan-koneen lähtöä.

Otin töistä lomaa jo tänään, mikä olikin välttämätöntä. Tarkoitus oli tehdä kaikenlaista, mm. kerrata espanjan kielioppia ja käydä piipahtamassa kansantaloustieteen luennolla. Nämä jäivät kuitenkin väliin, kun puuhaa riitti muutenkin. Kaikenlaisten pikkuasioiden pakkaaminen vie ihan järkyttävän paljon aikaa, kun samalla pitää ajella säärikarvoja ja ajastaa dvd-tallentimeen kaikki suosikkisarjat tulevalta kolmelta viikolta. Ja tavata kavereita läksiäismerkeissä.

Ja hommata uusi vuokrakämppä! Kävimme tänään katsomassa kivaa kolmiota Lintulahdenaukiolta, ja pitihän se sitten samalla ottaa. Yksi huone lisää ja oma sauna oli jo houkuttelevaa, ja kun asunto ja koko talo olivat erinomaisessa kunnossa ja autonkin saa kellariin halliin turvaan, ei tarvinnut kovin pitkään miettiä. Nyt on sitten jotain mukavaa odottamassa, ettei ole kurja palata Kuubasta. No, onneksi ei tarvitse ihan heti paluun jälkeen muuttaa, vaan vasta parin viikon päästä.

Katsotaan nyt, kuinka paljon sieltä Kuubasta tulee blogattua. Toivottavasti ainakin silloin tällöin päästään koneen ääreen, mutta minä en ole kovin paha netti- tai sähköpostiaddikti. Eli en nyt ihan joka päivä yritä löytää nettikahvilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti