maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Hammas!

Vauvaporina jatkuu, mitenkäs muutenkaan. Viikonloppuna Mellalle tapahtui edellisen viestin mukaan paljon asioita, mustikansyönnistä sängynvaihtoon. Tämän lisäksi pimu on tainnut vääntää koko viikonlopun ajan hammasta, sen verran punertava alue ikenistä löytyy. Ja ihan kuin sieltä pilkistäisi jo pikkuruinen valkoinen hampaankärki. Aika pelottavaa.

2 kommenttia:

  1. Onko nykypäivän äitiyspakkauksissa jo vauvahammasharja?

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä tämän vuoden pakkauksessa, eikä siinäkään mikä me saatiin (vuoden 2005). Mutta Hammaslääkäriliitto on sellaista pakkaukseen toivonut, ja liiton tiedotteen mukaan Kela on nyt laittanut vauvahammasharjan seuraavan pakkauksen tarjouspyyntöön. Että kai se sieltä on tulossa.

    Mutta joo, emme jostain syystä saaneet aikaiseksi ostaa hammasharjaa ajoissa (kai sitä jotenkin toivoi, ettei se hammas vielä tulisi... kun osaa mokoma purra hyvin jo pelkillä ikenillä, auts). Nyt pitäisi asap lähteä harjaostoksille.

    Tosin äsken yritin kovasti kurkkia hampaan kuulumisia, enkä ollut tällä kertaa näkevinäni sitä lainkaan. Kuvittelimmekohan vain, me yli-innokkaat varhaisvanhemmat?

    VastaaPoista