torstaina, tammikuuta 11, 2007

Uusi harrastus?

Kävin eilen kokeilemassa vesijuoksua, kuka tietää, ehkä olen löytänyt uuden harrastuksen. Koomisen näköistä puuhaahan se on, mutta sen monimutkaisuus yllätti. Vaikkei maailma olekaan menettänyt minussa loistavaa tanssijaa, olen aina pitänyt koordinaatiokykyäni kohtuullisena. Silti oli varsin kinkkistä muistaa yhtä aikaa pitää vartaloa suorana ja leukaa pystyssä, potkia juuri oikealla tavalla ja vielä kauhoa käsillä vettä oikeassa rytmissä. Ja sehän tuntui ihan oikealta liikunnalta!

Niin hauskaa kuin juoksu olikin, enpä taida onnistua raahaamaan Erikiä koskaan mukaan. Aivan sosiaalisista syistä voi olla vaikea suostutella hieman alle 30-vuotiasta miestä n. 30-50-vuotiaista naisista koostuvaan liikuntaryhmään. No, onhan se hyvä, että Mellalle on hoitaja minun juoksujeni aikana.

5 kommenttia:

  1. Missä kävit kokeilemassa? Olen jo pidemmän aikaa ajatellut käydä jossain ohjatulla tunnilla. Itsekseni kerran kokeilin Rovaniemen uimahallissa, mutta oishan se kiva tietää miten oikeasti vesijuostaan.

    VastaaPoista
  2. Kävin Kallion Urheilutalolla, FIX Kallion järjestämässä sessiossa. Näkyy noita olevan muissakin uimahalleissa, tarkalleen ottaen Mäkelänrinteellä, Siltamäessä, Malmilla ja Töölössä. Enkä ihmettelisi, jos joku muukin taho moista järjestäisi.

    Myös itse blogimerkinnästä löytyy linkki FIXin vesijuoksusivulle... :)

    VastaaPoista
  3. Mehän voitais mennä yhdessä joskus. Tarttisin useampia ihmisiä potkimaan mua liikkeelle, ettei vaalikiireiden (ja liikuntalaiskuuden;) keskellä kokonaan jättäisi väliin liikkumista. Käyn nykyään lähinnä Mäkelänrinteessä, siis silloin, kun ylipäänsä käyn...

    VastaaPoista
  4. Joo, mikä jottei. Nyt kyllä varmaan mullakin tulee taukoa, sitä vesijuoksua kun on Helsinginkadulla tarjolla vain kerran viikossa ja varauskirja näyttää ikävän täydeltä... Tosin jonotuslistalta kyllä varmaan pääsisi sisälle, mutta ajattelin nyt jatkossa keskittyä vesijuoksun sijaan hydrobiciin. Uusi harrastus siitäkin!

    Itse en ole koskaan käynyt Mäkelänrinteellä ja taidan vähän karsastaakin paikkaa näin niin kuin silkan kokemattomuuden pohjalta: eikö se ole ihan täynnä ammattilaisia ja muita pikauimareita ja/tai pousaajia...?

    Ainakin Mäkelänrinne on sympaattisen pientä Urheilutaloa kalliimpi, enkä minä tarvitse mitään hienouksia. Ja on tuo Urheilutalo lähempänäkin.

    VastaaPoista
  5. Onhan Mäkelänrinne kallis, mutta mun on pakko käydä työmatkojen kannalta mielekkäimmässä paikassa, muuten en käy ollenkaan. Niin kauan kuin surutta maksan baarissa siideristä monta euroa, en voi käyttää hintaa tekosyynä olla uimatta;)

    Ja onhan Mäkelänrinteessä ne ihanat hartiahierontasuihkut siellä isossa lämminvesialtaassa! Enkä mä ole mitään erityisiä näyttäytyjiä siellä huomannut, mutta en ehkä kiinnitä sellaisiin ylipäätään huomiota.

    VastaaPoista