sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Talvitukka

Toteutin viime viikonloppuna pitkäaikaisen haaveeni ja ajelin pääni kaljuksi. No, okei, sentin sängeksi, mutta kuitenkin. Miksi näin? En minä tiedä. Olen aina ihmetellyt naiseuteen liitettyä voimakasta tunnesidettä omaan päälakikarvoitukseen ja julistanut, että minun tukalleni saa tehdä ihan mitä vain identiteettini kärsimättä. Kuitenkaan en ollut koskaan ajellut päätäni, joten sanat kaikuivat onttouttaan.

Erikoisuudentavoittelu ja oman jääräpäisyytensä todistelu on kuitenkin pöhkö syy, ja psykoanalyyttisessä hengessä olenkin vakuuttunut talvitukalleni löytyvän susirumuuden lisäksi muitakin syitä. Rakas lukija, auta ja kerro, mikä on todellinen syy tummien kutrieni katoamiselle.

(Syötteenlukijaa käyttävät: Juu, tämä on taas näitä polleja, jotka eivät näy lukijoissa aina ollenkaan, tai ainakaan oikein. Koittakaa kestää, ja tulkaa vaikka taas pyörähtämään täällä varsinaisella sivulla. Täällä on oikeasti tosi kivaa, uskokaa pois.)

5 kommenttia:

 1. Tää oli helppo. Telaketjufeministeillä on sentin sänki, Anginalla on sentin sänki, Angina on siis telaketjufeministi.

  VastaaPoista
 2. Sun näkemykses ei Kani oikein tunnu saavan kannatusta. Olet suorastaan vähemmistön edustaja.

  VastaaPoista
 3. Hirveätä ahdasmielisyyttä kun pollissa ei voi valita tetsaavaa lepsoa telaketjufeministiä.

  Eli se tai känni-idean jälkirationalisointi.

  Herja

  VastaaPoista
 4. Picture or it didn't happen :)

  VastaaPoista
 5. Jokivaris: jonkin aikaa jopa harkitsin toiveen toteuttamista, mutta se kaatui siihen, etten osannut käyttää koneeni veppikameraa valokuvaamiseen.

  Herja: avaramielisiä vartenhan on tietty se avoin vastauskenttä. Ja mitä tulee känni-ideaan, niin tapahtumaa edelsivät luonnollisesti normaalit ruokajuomat eli lasi rasvatonta maitoa.

  VastaaPoista