torstaina, lokakuuta 20, 2005

Hätä kädessä

Nyt alkaa jo hieman paniikki kasvaa: netti ei ole vieläkään saapunut kotiin (vai tietoyhteiskunta), eikä töissäkään ehdi työnteolta surffailla. Blogi alkaa kuolla käsiin, kun mistään ei ehdi kirjoittamaan. Miten nykyään voi vielä olla mahdollista, että laajakaistan saapuminen kestää vähintään kolme viikkoa? Miten ihminen ylläpitää yleissivistystään ja sosiaalisia taitojaan, kun yhteydet ulkomaailmaan on katkaistu?
Parempia aikoja odotellessa, takaisin töihin.

3 kommenttia:

  1. Ilmeisesti olet hommaamassa DSL-liittymää tai Home-PNA:ta, joissa tosiaan voi kestää. Pakko mainostaa omaa firmaa: En tiedä tiesitkö, mutta Sanoma-WSOY:n työntekijänä olisit saanut -10% alennuksen Welho-liittymistä ja kaapelimodeemin saa samantien ilman odottamisia.

    VastaaPoista
  2. Juu, toki otin selvää näistä kaikista lafkoista. Itse asiassa sanomalaisena olisin saanut vielä suuremmallakin alennuksella jonkin Welho Pro -paketin, mutta valitsemamme DSL-liittymä tarjosi kuitenkin parhaimman hinta-nopeussuhteen. Erik kun tekee harrastusmuotoista bisnestä (ja ihan laillista sellaista!) lataamalla edestakaisin kaikenlaisia tiedostoja, arvostetaan meidän perheessämme suuria nopeuksia, etenkin kohtuullisia paluunopeuksia (joka Welholla olisi jäänyt vain siihen 500k:hon.)

    VastaaPoista
  3. Jep, sitten tuo on ihan ymmärrettävää. DSL:ssä on paremmat paluusuunnat, vaikka niiden lupaamat nopeudet eivät aina pidäkään paikkaansa. Kunhan Viestintäviraston lupaama liittymien nopeusvertailu käynnistyy, niin saadaan kunnon faktaa yhteysnopeuksista.

    VastaaPoista