tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Puuhaa on riittänyt

Syksy on taas tullut, eli tekemistä on ollut aivan riittämiin. Kuubasta palattuani olen paiskinut ylitöitä, lukenut tenttiin sekä järjestellyt ja pakannut tavaroita ensi lauantain muuttoa varten. Tässä syksyssä on taas kaikki potentiaali tekemisen sietämättömään keveyteen, eli voisin taas löytää itsestäni pienen työnarkomaanin. Ehkä muuton jälkeen saan lisättyä tähän aikatauluuni vielä maalaamisen... Triptyykki on yhä kesken.

Kavereita en ole juurikaan ehtinyt näkemään, eli jostain on täytynyt leikata. Nyt olen myös väsyneempi kuin muistan viime syksynä olleeni: töistä palatessani nukahdan yllättävän usein junaan, vaikken koskaan nuku kulkuneuvoissa. Se hieman häiritsee tenttiinlukua, sillä nukahtamispisteessä on vaikea sisäistää kirjan asioita. Monta muuta asiaa väsyneenä voi kyllä tehdä, kuten esimerkiksi töitä.

Saa nähdä, kuinka kauan tätä kestää. Töissä on ennenkokematon työvoimapula ikävän tapaturman ja muiden äkillisten lähtijöiden vuoksi, mutta nyt olemme saaneet rekrytoitua lisää väkeä. Uutukaisille voi varmaan kohta sysätä jo suuret taakat harteilleen, jotta me vanhat pääsemme taas normaaliin työaikarytmiin. Tentti on parin viikon kuluttua, mutta voihan sen jälkeen aina ryhtyä lukemaan seuraavaan tenttiin. Muutto on nyt viikonloppuna, mutta eiköhän tavaroiden järjestelemisessä mene vielä tovi. Minä kun en halua jättää kämppää sekaisin, uudessa asunnossahan on parasta juuri sisustaminen! No, rahaa sentään ei ole Kuuban matkan ja takuuvuokran jälkeen yhtään, eli kovin yltiömäiseksi ei sisustuspuuhani pääse.

Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, täytyy minun lopettaa tämä turhanpäiväinen raapustelu toistaiseksi.

1 kommentti:

  1. hei hei hei hei! mihin te nyt olette menneet muuttamman?

    nimin. epätietoinen torkkelinmäeltä?

    VastaaPoista