perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Tänään.

Laskettu aika. Neuvolakin oli ("siellä se ylhäällä liikkuu, ei näytä pitävän kiirettä"). Tiedoksi vain, että puhelin on sitten äänettömällä: tänään ei oteta vastaan "no, mikäs on vointi" -tiedusteluja. Tekstiviestejä saa tietenkin kuka vain lähettää, mutta vastauksia odotellessa ei kannata pidättää henkeään.

5 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin tuon puhelimen äänettömällä pitämisen, sillä tuossa tilanteessa ei kyllä jaksa toistuvasti selittää samoja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Mites tänään hätänumeropäivänä?
    Täällä myös jäätiin viikko sitten äippälomalle. Yöunet näköjään vähenee, kun en mie muuten näin aikaisin haluaisi olla ylhäällä. Täällä ei edes harjoitussupistele, että turha toivo kai saada nyytti kainaloon 4 viikon päästä.

    VastaaPoista
  3. Heheei, hätänumeroterveisiä! Onkin pitänyt jossain vaiheessa kysäistä, että mitä sinne päin kuuluu...

    Eipä ole uutta kerrottavaa tällaisenakaan päivänä. Lähinnä tässä toivon, ettei napero syntyisi ystävänpäivänä: olisi yksi juhlapäivä vuodessa vähemmän eivätkä äiti ja isi pääsisi enää koskaan viettämään kahdenkeskistä valentiini-illallista...

    Älä Anna menetä toivoasi, ei Mellakaan harjoitussupistellut yhtään ennen kuin vuorokausi ennen synnytyksen käynnistymistä... Toisaalta sekin rääpäle tuli maailmaan yli viikon myöhässä, joten eipä siitä lohtua ole.

    Meidän lapsilla ei ole turhan kiire. Vähän vain jo kyllästyttävät nämä rutiinit, vaihtelu virkistäisi.

    VastaaPoista
  4. No nyt sä sen jinxasit, tietysti se syntyy nyt ystävänpäivänä, neljäntoista vuoden kuluttua lukee tuon kommentin ja päättelee murrosikäisen pettämättömällä logiikalla että et halunnut häntä...

    VastaaPoista
  5. Voi ei Reijo, olet julma! Ei tuollaista saa puhua. Ite jinxaa joka toista syyttää!

    Ei vaan, hitto. Käyköhän siinä juuri noin...

    VastaaPoista