maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Talo täynnä sairasvuoteita

Meidän perheessä on nyt ryhdytty sairastamaan: Erik sai flunssan viime viikolla ja valitti kurkkuaan sekä vuotavaa nenäänsä useamman päivän ajan. Mellalle nousi kuume lauantai-iltana, ja nenä onkin vuotanut paksua töhnää siitä asti. Pahnanpohjimmaisena pikkuruinen Neila-neiti nostatti niinikään kuumeen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, päätyipä peräti yli 39 asteeseen.

Parikuiselle vauvalle moinen on jo hälyttävää, joten sunnuntaina vietinkin sitten ison osan päivästä Lastenklinikalla nyyttini kanssa. Rääpäleestä otettiin veri- ja pissanäytteitä, mittailtiin kuumetta useaankin kertaan mutta ennen kaikkea istuskeltiin ruuhkaisessa jonotushuoneessa. Lopputulos: korvatulehdus molemmissa korvissa, antibioottikuuri ja särkylääkkeet päälle.

Neiti on kyllä ollut hyväntuulinen ja yllättävän terveen oloinen, enpä olisi arvannut, että korvista mitään ikävää löytyisi. Jo kahden kuukauden ikäisenä! Voi surku.

Täällä sitä sitten istuskellaan sairaiden tyttösten kanssa sisällä, kun ulkona alkaisi olla upea kevät. Sadeilmat alkavat varmaan sitten siinä vaiheessa, kun neidit ovat parantuneet.

Niin, minunkin nenäni vuotaa. Mutta ei sen vakavampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti