torstaina, helmikuuta 11, 2010

Kätevä kippo saareen

Naiseuteni on saavuttanut taas yhden etapin, sillä olen saanut kutsun Tupperware-kesteille. Kuulin tällaisesta optiosta jo etukäteen, ja olen siitä asti odottanut varsinaista kutsua kiihkonsekaisella jännityksellä. Ihkaoikeat Tupperware-kestit! En jättäisi niitä väliin mistään hinnasta. Tai, no, en ainakaan kovin alhaisesta hinnasta.

En ole toki aivan ensimmäistä kertaa pappia kyydissä: osallistuin vastaaville kutsuille kerran lapsena äitini kanssa. Kyllä se äitimuori kai jonkin kiponkin osti, mutta minulle tapahtumasta jäi mieleen vain yli-innokas esittelijä. Joka ikinen muovirasia oli "aivan uskomattoman kätevä, kun mennään saareen", ja muoviastioista on "kätevä syödä, kun ollaan saaressa".

Muistan kummastelleeni, miksei kukaan kerro esittelijäpololle, ettei läsnäolijoilla ole minkäänlaista aikomusta mennä saareen. Kenties läsnäolijat eivät itsekään tajunneet tätä, tai ehkä he halusivat vain olla kilttejä.

Minulla sen sijaan on varsin kunnianhimoisiakin suunnitelmia jatkaa valovoimaista leivontaharrastustani, joten odotan Tupperware-tädin lumoavan minut leivonta-aiheisella tuotteistolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti