tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Kakkukekkeriraportti vanhukselta


Noita vuosia tuli täytettyä tuossa perjantaina, ja sen kunniaksi leivoin pienelle yleisölle läjän kakkuja lauantaiksi. Etukäteen olin huolissani siitä, riittäisivätkö neljä kakkuani kaikille. Juhlapäivän aamuna viimeistä, kuvassakin esiintyvää täytekakkua väsätessäni tajusin, että kyllä ne riittivät. Yli puolet jäikin yli, mutta eipä syöjiä ollutkaan kovin montaa.

Nyt sitten vähän myöhässä laitan kekkereillä lupaamani reseptit ja kehnot valokuvat kaiken kansan saataville. En kuitenkaan kuormita tätä blogia pitkällisillä reseptillä, vaan asiasta kiinnostuneet voivat käydä katsomassa ne tämän linkin takaa.

Sieltä löytyvät siis ohjeet Sacher-kakkuun, juustokakkuun ja mokkakakkuun. Täytekakun reseptiä en vaivautunut kirjoittamaan, se kun olisi aika triviaalia... Kananmunaa, sokeria, jauhoja, kermaa, rahkaa, täytettä. Taitaa kuulua yleissivistykseen.

Täällä on muuten jo ihan kevätkesä! Eilen kävelin paitahihasillani Mellan kanssa Kumpulaan ja takaisin, ja huomasin sukat+tennarit-yhdistelmän liian kuumaksi. Olisi pitänyt laittaa jo sandaalit! Tänään en kuitenkaan taida uskaltautua vauva-uintiin pelkin sandaalein varustettuna, illalla auringonlaskun tienoilla palaaminen taitaa kuitenkin sujua hieman viileämmissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti