perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Pasila?

Otsikon voi nähdä viittaavan Yle TV2:n mainioon ja väärinymmärrettyyn animaatiosarjaan, mutta tällä kertaa se kuitenkin tarkoittaa jotain muuta. Edellisessä tekstissä ryhdyin etsimään asuntoa Länsi-Pasilasta, tämänkertaisessa tekstissä puolestaan kerron sellaisen mahdollisesti löytyneen.

Meille on tarjottu vastaremontoitua, valitettavasti kylläkin saunatonta neliötä aivan Mellan päiväkotia vastapäätä. Alkuviikosta pitäisi mennä katsomaan kämppää, pohjaratkaisua olemmekin jo tutkaileet netissä. Päätös pitäisi sitten tehdä viimeistään tiistaina.

Onko tämä uuden kaupunginosasuhteen alku? En olekaan koskaan ennen asunut Helsingissä radan sillä puolen, vaan tähän mennessä olen majaillut vain Vallila-Sörnäinen-Kallio-akselilla. Kerta se on ensimmäinenkin, ja minun työmatkanikin lyhenisi hieman. Päiväkotimatkasta puhumattakaan. Erikin työmatka pitenisi hieman mutta taittuisi yhä nykyiseen tapaan apostolinkyydillä. Keskustaan jaksaisi yhä kävellä.

Jäämme odottamaan jännityksellä, niin varmasti lukijanikin.

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti asunto olisi mukava ja voisitte muuttaa sinne. Asuin yhden vuoden Länsi-Pasilassa 98-99 aikoihin. Oikein mukavaa aluetta ja ulkoilumahdollisuudethan ovat mahtavat. Tosin noihin aikoihin intressini olivat jossain muualla, kuin liikunnassa ja ulkoilussa... Niin ja liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Minulla on vakaa usko siihen, että asunto on täydellinen, sijainnin tiedänkin jo olevan erinomainen.

    Toistaiseksi joka kerta muuttaessani olen todennut uuden asuntoni aivan mainioksi ja sijainnin upeaksi. Varustelu ja pohjaratkaisu ovat olleet aina juuri tilanteeseeni parhaiten räätälöityjä.

    Tämä saattaa kertoa jotain satumaisesta tuuristani, mutta aika paljon myös sopeutumiskyvystäni ja -halustani: onnistun aina ajattelemaan tällaiset suuret ratkaisut itselleni parhain päin päätöksenteon jälkeen. Koskaan en ole pettynyt.

    Se on jännä tuo ihmisen tarve muokata mielessään kaikki oikeaksi. Tuleehan elämästä varsin elettävää sillä tavalla :)

    Mutta kun huomasin Töölön Urheiluhallin eli lähimmän uima-altaan sijaitsevan vain noin kilometrin päässä harkinnan alla olevasta asunnosta, en löydä enää mitään valitettavaa. Vaikkemme olekaan vielä itse asuntoa nähneet...

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, että ihmisen on hyvä siellä missä koti on. (paitsi nyt ehkä sota-alueilla tms.)

    VastaaPoista