keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Kevätkuu kevätkuu kevätkuu!

Hah! Viime vuonna Erik pääsi ivallisesti nauramaan minun vaahdotessani maaliskuun ja kevätkuun yhtäläisyyttä. Pieni kertaus: Maaliskuuhan on siis aivan selvästi kevätkuu, siinä missä kesäkuu (6.) on kesäkuu ja syyskuu (9.) on syyskuu. Joulukuukin (12.) olisi talvikuu ellei olisi joulukuu, joten tottahan toki maaliskuu (3.) on kevätkuu. Sitä paitsi minä olen syntynyt maaliskuussa, ja silloin tuli kevät!

Tadaa! Aurinko paistaa, parvekkeen ovi ja olohuoneen ikkuna ovat auki. Lintujen laulu on alkanut kivikaupungissakin ja aurinko paahtaa lämpömittarin liian kuumaksi kertomaan todellista asiaintilaa.

Tämä nautinto alkoi jo maanantaina, kun hoidin työasioita ja kävelin siinä samalla kahdeksan kilometriä ympäri kaupunkia. Aurinko paistoi koko ajan ja kadut olivat jo sulat! Ei enää märkiä sukkia! Eilen tiistaina tuli pieni takaisku lumiräntäsateen muodossa, mutta tänään ollaan taas ruodussa.

Juu juu, kyllä minä tiedän että se pakkanen tulee vielä takaisin ja toukokuussa sataa räntää. Mutta juuri nyt on kevät! Asuntomme on valoisa kuin päivänhattara, kaiuttimissa soi Nick Cave, Mella nukkuu kauneusuniaan ja upouusi astiakaappimme saapuu parin tunnin sisällä. Mikä voisi enää olla paremmin? Niin, ei mikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti