perjantaina, elokuuta 28, 2009

Riskitön muuttumisleikki

Olen sovinnainen: en erityisemmin harrasta dramaattisia muodonmuutoksia, enkä ainakaan leikkauta hiuksistani mitään kovin hätkähdyttävää. Potkuthan siitä tulisi. Sitä paitsi näyttäisin typerältä hassuissa hiuksissa.

Mutta juuri tätä varten ovat parisuhteet; tarkemmin ottaen miehet, jotka eivät ole turhan tarkkoja omasta kuontalostaan. Ennen kuin voin alkaa elää nuoruuttani uudelleen lasteni kautta, voin toteuttaa itseäni mellastamalla kotifasistin frisyyrillä.

Muutama vuosi sitten sain pienen erävoiton, kun onnistuin taivuttelemaan vannoutuneen skinin kasvattamaan irokeesin. Ehtona oli, että minä ylläpidän mokomaa työlästä pehkoa. Esikoisen synnyttyä sain päähäni leikkiä tavallista perhettä, ja suostuttelin kotifasistin luopumaan irokeesista ja vaihtamaan ammattikampaajan toteuttamaan tavanomaiseen miesten leikkaukseen. Taka-ajatuksena oli päästä näkemään harmaantuneita hiuksia ohimolla.

Nyt leikki on loppunut ja partakone surissut. Täytyy varmaan käydä taas ostamassa kaappi täyteen kuituvahaa ja hiuslakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti