keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Tuliaisia Säkylästä


Eihän taannoiselta Säkylän-reissulta voinut palata ilman tuliaisia lapsille. Toivottavasti nämä kaksi nallea (kuvassa esiintyy vain toinen niistä, sillä toinen yksilö on jo päätynyt nukkuvan esikoisen viereen) kykenevät puolustautumaan paremmin kuin Bunny-polo.

Tosin pitkästä aikaa lapsia omiin sänkyihinsä nukuttaessani tajusin, ettei pehmoleluja kannattaisi ehkä sittenkään enää ostaa: Mella ei nimittäin enää pian mahdu itse sänkyynsä sen lelumeren sekaan. Neilan teräville hampaille ja tuhovimmalle alkaa olla käyttöä. Vai järjestäisiköhän kukaan sellaisia pehmolelujen tuhoamisproduktioita enää täällä päin maailmaa?

9 kommenttia:

  1. Jee mulla on samanlainen!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, mähän unohdin että sukuun on melkein naitu upseeri. Nythän tätä maastokuviota alkaakin varmaan ilmestyä joka puolelle.

    VastaaPoista
  3. Tohon mä en edes alennu kommentoimaan. Eiku alennun sittenkin ja totean, että jos paikallinen poliisi nyt sattuisi vaikka saamaan nimettömän ilmiannon, löytyisi kotietsinnöissä luultavasti vastaavia natsiesineitä myös varsinaissuomalaisilta perheenisiltä.

    VastaaPoista
  4. Upseeri mitään pehmoleluja oo lahjotellu, ku iskä. Ja tosiaan niitä kesähäitä ei kannata henkeä pidätellen odotella..

    VastaaPoista
  5. Uu, parisuhdekriisiä mun blogissani! Harvinaista herkkua.

    VastaaPoista
  6. Pitää nyt jossain avautua. Yhtäkään nallea ei ole tuonut.

    VastaaPoista
  7. No siinä se taas nähtiin. Sotilaat on niin tunteettomia ja epäempaattisia.

    VastaaPoista
  8. Natseja kaikki.

    VastaaPoista