keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Henkilökohtaisia ongelmia? Osallistu työpajaan!

Kokko & Herrmann Private Consulting on laajentanut toimintaansa perinteisistä 14 askeleen ohjelmista myös työpajoihin, joiden fokus on kuitenkin tuttuun tapaan henkilökohtaisten ongelmien tehokkaassa ja tuloksellisessa ratkaisemisessa. KHPC:n työpajojen kouluttajat ovat pitkän linjan ammattilaisia, joilla on vuosikymmenten mittainen kokemus henkilökohtaisesta elämästä. Corporate Approach -yksikön konsulttimme ovat tämän lisäksi työskennelleet vuosien ajan yritysmaailmassa.

Valikoimastamme löytyy valmispajoja yksityishenkilöille ja yrityksille, minkä lisäksi toteutamme myös räätälöityjä workshoppeja yrityksille ja muille yhteisöille. Alla lista kevään 2010 tarjonnastamme.


Yrityksille ja yhteisöille:

Virkistysiltojen jatkotoimenpiteet

Kuinka selviytyä pikkujoulujen jälkeisestä arjesta, jos jatkoilla tuli lipsuttua yhteisön omaksumista käytösnormeista? Työpajassa harjoitellaan post-firaalisia kohtaamisia vertaistukiryhmän kesken turvallisen kouluttajan johdolla.

Häiriintynyt pomo - uhka vai mahdollisuus?

Miten säilyttää motivaatio ja panostaa eheään työsuoritukseen sekä palkitsevaan urakehitykseen, jos työpaikkaa terrorisoi keskinkertainen ja katkeroitunut pomo? Workshopin ote on terapeuttis-taiteellinen, ja omat pehmolelut saa ottaa mukaan.


Yksityishenkilöille:

Avioelämän kohtaanto-ongelmat

Miten ratkaista aviopuolisoiden tavoitetilojen epäsuhta makuuhuoneessa? Työpajassa harjoitellaan toimivia lähestymiskeinoja sekä opetellaan tunnistamaan se piste, jonka jälkeen ongelma on voitettavissa ainoastaan henkilöstöuudistuksilla.

Kannustimien uudelleenallokointi

Miksi naapurilla on kalliimpi auto? Opi tunnistamaan kateus energisoivana voimana ja kääntämään se voitoksesi. Työpajaan osallistuminen edellyttää erillisen vastuuvakuutuksen voimassaoloa.

Kolmenkympin kriisi - uhka vai mahdollisuus?

Onko elämäsi saavuttanut jo lakipisteensä? Vertaistuen lisäksi workshopissa pääsee tutustumaan mm. kuntosalien, hedelmöitysklinikoiden, työnvälitystoimistojen ja eläkeyhtiöiden palveluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti