maanantaina, joulukuuta 28, 2009

Kehnoista rinnastuksista

Kuuntelin työpäivän käynnistämiseksi lumessa seisoskellessani ja bussia vartoessani Pohjannaulaa, kun mieleeni muistui kotifasistin varomaton heitto viime kesältä: mies tokaisi, että eikös Lauri Tähkä ole oikeastaan teinityttöjen versio Pohjannaulasta. Heitto oli luultavasti tarkoitettu viiltäväksi loukkaukseksi, sillä kotifasisti tietää kyllä, kuinka paljon inhoan Lauri Tähkää. Sen sijaan Pohjannaulan vanhemmasta tuotannosta mieskin pitää, ihan saman verran kuin minäkin.

Pohjannaula ei todellakaan ole mikään Lauri Tähkä. Pohjannaula on Aku Ankka, kun taas Lauri Tähkä on Hannu Hanhi. Pohjannaula on se Pässinpää-biisin pässinpää, kun taas Lauri Tähkä on se lipevä liehittelevä limanuljaska, joka kaataa bimbotytön pässinpään vasta harjoitellessa avausrepliikkiään järven selällä. Ja seuraavan bimbon heti perään.

Pohjannaula on se snägärijonossa vahingossa turpaansa saava laskuhumalainen jamppa, kun taas Lauri Tähkä on se mulkku, jolle se isku oli oikeasti tarkoitettu ja joka karkaa viholliseltaan etuilemalla taksijonossa. Pohjannaula on makkaraperunat, Lauri Tähkä on Chicken McNuggets.

No, on kyllä myönnettävä, että tässä videossa on aavistus lipevyyttä. Sallittakoon se nyt kuitenkin, pahempaakin kun on nähty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti