tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Skeptikko

Muistatteko, kun esikoinen alkoi epäillä puhallusta kaikkeen kipuun auttavana helpotuskeinona? Tätä tietä ei ole onneksi jatkettu sen pidemmälle, vaan perinteinen hoito on yhä tytölle kelvannut. Mutta skeptisismin siemen näkyy juurtuneen, sillä tänään hammaspesun jälkeen neiti ilmoitti, ettei ole koskaan onnistunut näkemään hammaspeikkoja peilistä. Tämä on luonnollisesti iso pettymys, kuvaileehan äiti aina hyvinkin graafisesti karkuun juoksevia ja viemäriin päätyviä hammaspenteleitä.

Toistaiseksi tytölle riitti selitykseksi se, että vain aikuiset näkevät hammaspeikot. Luulen kuitenkin, että asiaan tullaan vielä palaamaan.

Streptococcus mutantis ei Googlen kuvahaun perusteella näytä valitettavasti kovin painajaismaiselta tapaukselta. Miksei se voisi näyttää vaikkapa pölypunkilta? Huolellisesti laaditulle strategialle on nyt kuitenkin selvästi tarvetta.

3 kommenttia:

  1. Tältä näyttää hammaspeikko:
    http://www.n-spaces.net/sound/fallmix/mark_e_smith.jpg

    VastaaPoista
  2. Peikot työskentelevät nykyisin piilossa ja touhuavat etenkin öisin. Siksi on tärkeää putsata kaikki niiden ravinnoksi kelpaava iltaisin. Lisäksi aamuisin tehdään harjalla yllätyshyökkäys ja eliminoidaan suurin osa paikalle varoituksista huolimatta jääneistä mutansseista. Etteivät vaan ehdi kaivautua poteroon ja rakentamaan suojaksensa hammaskiveä.

    Jos tämäkään ei tepsi, niin sitten kerrotaan pahamaineisista rikollisliiga parodontiitin patogeeneista kuten P.Gingivalis, T.Forsythensis sekä T.Denticola.

    VastaaPoista
  3. Okei kiits, kirjoitan ton ylös. P-a-r-o-d-o-n-t-i-i-t-i-n p-a-t-o-g-e-e-n-i... seelvä.

    VastaaPoista