tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Pikaraportti Vantaalta

Takana on nyt yksi työpäivä ja alkamaisillaan uusi. Ensimmäistä kertaa töissä äitinä ja esimiehenä, tosin ensimmäinen päivä oli maanantain tapaan tyypillisen kiireinen ettei siinä oikein ehtinyt tuntojaan paistatella tai uusiin työtehtäviin totutella. No, jo tänään pääsen haastattelemaan uusia työntekijäkandidaatteja. Siitä se lähtee.

Tänään raahasin työpöytäni kulmalle myös kaikennähneen viherkasvini (älkää kysykö mikä se on). Samainen kasvipolo on elänyt jo pari vuotta täällä avokonttorin keinovalossa, minkä jälkeen se vietti äitiyslomani aikana helteisen ja vedettömän kesän suorassa auringonpaisteessa parvekkeella sekä muutaman viikon ajan samaisella parvekkeella pakkasessa. Ja yhä se vain vihertää!

Sermiini olen jo kiinnittänyt kolme valokuvaa Mellasta sekä hyviä Dilbert-strippejä. Näyttöni taustakuvan olen myös jo vaihtanut Mellaksi. Sermissä olisi kyllä vielä paljon tilaa, jonkinlaisia värikkäitä kuvia täytyy ryhtyä hamstraamaan. Kaikki mahdolliset piristävät väriläiskät ovat hyödyllisiä tänä pimeänä aikana.

1 kommentti:

  1. Hatunnosto taalta kotikonttorilta yon pikkutunteina, ei varmasti ole helppoa aloittaa lapsen ja tyon jonglooraamista noin aikaisin. Toivottavasti jaksat kirjoitella viela tuntoja tannekin :)

    VastaaPoista