maanantaina, elokuuta 06, 2007

Irtiotto muutosta

Lähtö kesämökille jäi maanantaille, uudessa kodissa kun oli niin paljon tehtävää. Ihan hyvällä mielellä siis siirsimme suunnitelmia, ei tehnyt mieli jättää kämppää aivan kaaostilaan. Ja kun perjantaina ostamamme pesutornikin luvattiin toimittaa vasta maanantaina, oli meillä hyvä tekosyy jäädä vielä ripustelemaan verhoja ja asentamaan hyllyjä seiniin.

Koti näyttää nyt jo oikeasti ihan kodilta, perjantain ostosreissu oli erittäin tuloksellinen. Yksi iso kaappi eteiseen, yksi kaappi keittiöön, arkiruokapöytä keittiöön (se vanha iso pöytä meni olohuoneen puolelle juhlaruokapöydäksi) ja se pesutorni tekivät paljon. Tavarat saatiin pois lattialta ja normaali elämä on taas mahdollista. Saatoimme jopa laittaa ruokaa viikonloppuna, ajatella!

Vielä pitää hankkia kaikenlaisia pieniä esineitä, lähinnä verhoja, mattoja ja lamppuja. Taulutkaan eivät vielä ole seinillä, mutta ne ovat pääasiassa kuitenkin jo olemassa ja paikat on suunniteltu. Arvatkaapas mitä? Olohuoneessamme on nyt iso tummanpunainen verho. Ei, tämä ei ole vitsi. Siellä se roikkuu, ja oikein hyvin sopii. Erityisen hyvin uskon sen sopivan miljööseen siinä vaiheessa, kun punataustainen triptyykki ripustetaan sen viereen seinälle.

Vieras-/maalaushuoneessa taas on punainen vuodesohva, ajatella. Sen seuraksi olin ajatellut hommata kaikkea kirjavaa, esimerkiksi kirkkaanvihreät verhot. Siellä on sitten hyvä inspiroitua maalaamaan, kaiken väripaljouden keskellä.

Vaalean puun värinen ruokapöytä keittiössä kyllä näytti hieman oudolta tummaan tottuneelle. Ajattelimmekin hieman pehmittää vaikutelmaa hankkimalla mustaruskeat verhot ja maton... Yhdistelmä vaikuttaa lupaavalta.

Mutta nyt voisi lähteä kesäloman viettoon, mökillä on kuulemma lämmintä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti