lauantaina, elokuuta 25, 2007

Täällä sitä ollaan, valtaväylällä

Teimme niin kuin uhosin, eli marssimme tänään Welhoon ja hankimme uuden laajakaistan. Ja täällä sitä onkin sitten jo hyvän aikaa selailtu blogeja, joiden pariin en ole kuukauteen päässyt. Ah tätä autuutta! Elisan vikatutkinta saa rauhassa porskuttaa omia aikojaan.

Olen ollut liian hyvällä tuulella soittaakseni Elisaan ja irtisanoakseni vanhan palvelun: sitä varten pitää kerätä kiukkua, jotta osaan inttää tarpeeksi vakuuttavasti. (Tosin se 20 minuutin välein alusta käynnistyvä odotusmusiikkiluuppi hoitaa luultavasti asian puolestani: taas Simply Rediä ja Topi Sorsakoskea.) Mutta Welholla oli sen verran hyvä tarjous, ettei ole katastrofi, vaikkemme pääsisikään pyristelemään irti Elisan irtisanomisajasta: Welholta saimme kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi (ja vielä langattoman kaapelimodeemin kaupan päälle, aiemmat modeemimme olivatkin vain puhelinverkkoon sopivia ADSL-vimpaimia).

Tästä tuli nyt tällainen anti-Elisa-pro-Welho-mainos, mikä on erityisen epäilyttävää, kun Welho on vieläpä oman konsernin firma. Mutta olen juuri nyt niin tyytyväinen, etten jaksa välittää moisesta!

1 kommentti:

  1. Kyllä Welhokin toisinaan takkuilee. Esim. juuri viime viikkoina on ollut usampia ärsyttäviä tuntikausien täyskatkoja tai pätkimisiä ilman mitään tiedossa olevaa syytä. Mutta kyllä niiden kanssa elää. Ja mikäpä palvelu nyt ihan aukoton olisi...

    VastaaPoista