perjantaina, elokuuta 24, 2007

Paluu kivikauteen

Tai, no, siltä ainakin joskus tuntuu, näin internetittä. Eli emme vieläkään ole, lähes kuukauden odotuksen jälkeen, saaneet nettilittymäämme toimimaan. Ja nyt Elisan tekninen tuki ei enää edes vastaa puheluihin ukkosen aiheuttamien vaurioiden vuoksi. Epäselväksi on jäänyt, onko puhelinpalvelu mennyt rikki salamoinnissa vai onko siellä vain lukuisten vikailmoitusten vuoksi niin kova ruuhka, etteivät työntekijät ehdi viettämään aikaansa puhelimessa. Kumpikin tuntuu oudolta: eiväthän ne puhelintyöntekijät ole sähkömiehiä, eli ei heitä kai ole kentälle lähetetty. Mutta kuinka pitkään puhelinvaihde voi oikein olla rikki? Siitä kovasta ukkosmyrskystä kuitenkin on jo pari päivää.

Ehkä Elisa on vain työntänyt pään pensaaseen ja yrittää piileskellä, kunnes kukaan ei enää yritäkään ottaa yhteyttä.

No, aina välillä tähän netittömyyteen tuntuu melkein tottuvan, mutta sitten joskus taas tulee kamalia verenpaineraivokohtauksia. Nyt yritän päättää, miltä tällä hetkellä tuntuu.

1 kommentti:

  1. Nyt olen päättänyt, miltä tuntuu: verenpaineraivotautiselta. Pääsin läpi sinne Elisan tekniseen tukeen, mikä sinänsä on myönteinen saavutus. Mutta mitä sieltä kerrottiin? Se asiantuntevalta vaikuttava huoltoyhtiön edustaja ei sanojensa vastaisesti sitten ollutkaan jättänyt vikailmoitusta, sillä mitään sellaista Elisalta ei löytynyt meidän osoitteestamme.

    Ja arvatkaapas mitä: minä en pystynyt nytkään jättämään vikailmoitusta. Sen jättämiseksi kun pitäisi olla paikan päällä, nököttää modeemin vieressä ja pitää sitä päällä.

    Elisalta kun kuulemma sillä tavalla nähdään heti, onko vika heidän laitteissaan vaiko täällä meidän talossamme.

    Nyt kysymys kuuluu enää: ja miksiköhän tätä ei Elisalta nähty silloin viimeksi, kun nökötimme seinään kytketyn modeemin vieressä ja soitimme Elisan tekniseen tukeen? Onko salamanisku kehittänyt äkillisesti Elisalle uusia hienoja palveluita.

    Niinpä tällä hetkellä suunnitelma on tämä: raivoan Elisan asiakaspalvelunumerossa tämän illan, kunnes saan meidät keploteltua irti sopimuksemme irtisanomisajasta. Sitten marssimme huomenna Sanomataloon ja ostamme oman konsernin tuotteen eli Welhon liittymän.

    Ellei sitten Elisan tekninen tuki yllä ihmeisiin tänä iltana kotiin päästyäni. Elisa: viimeinen tilaisuutesi.

    VastaaPoista