torstaina, elokuuta 02, 2007

Koti on siirtynyt

Osa muutosta on nyt hoidettu, eli tavarat on siirretty uuteen osoitteeseen, vanha kämppä on siivottu ja avaimet luovutettu. Urakka ei kuitenkaan ole lähelläkään loppua (paitsi ehkä ajallisesti), kaikkiaan 75 muuttolaatikosta nimittäin vasta 20 on tyhjennetty. No, sinänsä 20 laatikon tyhjennys näin varhaisessa vaiheessa on toki jo ihan vakuuttava saavutus, mutta kun kuolonviiva lähestyy: muuttofirma tulee hakemaan kaikki laatikot joskus huomisen päivän aikana, eli loput 55 on tyhjennettävä vielä tänä iltana.

Miten minusta tuntuu, että meillä on tänä yönä isoja tavarakasoja ympäri lattioita...? Ei taida 55 laatikollista tavaraa löytää hyllypaikkaa yhden illan aikana.
No, huomenna on viimeinen työpäivä ennen kahden viikon lomarupeamaa. Sitten voi ottaa taas vähän rennommin! Ja kunhan vähän on kotia siistitty, jätämme muuttotyömaan taakse ja siirrymme mökille lekottelemaan. Kahden viikon aikana päätehtäväni on pitää Erik pois työnteosta, mikä vaatiikin jo aikamoisia ponnistuksia. Joitain myönnytyksiä olen joutunut tekemään jo etukäteen, se kompostoiva biovessa taitaa kuitenkin olla aika tärkeä hankinta.
Niin, kiitokset kaikille muuttoavustajille! Homma sujui varsin jouhevasti, ja se valkoinen pöytäkin löytyi yömyöhään vanhan asunnon autohallista... Erik sai sen roudattua uuteen kotiin vielä saman vuorokauden puolella.

4 kommenttia:

  1. Niin pitipä vielä sanomani, että oli muuten luksusta tulla tänään ensimmäistä kertaa uudesta kämpästä töihin. Matka ovelta ovelle kesti 20 minuuttia. Oikeasti! 20 minuuttia kotiovelta työpöydän ääreen. Kuinka moni teistä voi sanoa samaa omasta työmatkastaan?

    Herkkua, herkkua.

    VastaaPoista
  2. _o/

    Hep!

    Meni noin 20-25min autolla aamuisin hammashoitolaan. Pienen kylän - anteeksi, kaupungin - etuja ;-)

    VastaaPoista
  3. Hah, ei tuollaisia lasketa! Ja tuskin pääset samoihin lukuihin eräässä toisessa pienessä kylässä - anteeksi, kaupungissa siellä pohjoisessa.

    Näissä pienissä kyl- eikun kaupungeissa on toisaalta sitten saman verran matkaa postilaatikolle, heh.

    Ja ennen kaikkea: omassa autossa ei lueta kirjaa tai oteta unia! Hah! (Nyt unohdetaan se fakta, että kymmenessä minuutissa ei juuri tehdä kumpaakaan edes bussissa)

    VastaaPoista
  4. Silloin, kun asuin lyhyen aikaa Kalen ja Tommin kanssa Taka-Töölössä, pääsin bussilla töihin Kansanterveyslaitokselle 10-15 minuutissa, mutta se oli vain lyhyt ajanjakso. Esa taas pääsee kätevästi Viikkiin labraan meiltä kävellen noin vartissa. Mutta eihän sitäkään tiedä, missä Esa tulevaisuudessa työskentelee. Kyllä omalla kohdallani työmatkat ovat vuosien varrella tupanneet olemaan siinä 25-40 minuutin välillä, joten kyllä tuo 20 minuuttia kuullostaa luksukselta.

    Pahoittelut, ettei päästy muuttoavuksi. Vaikka en kai mä paljon mitään olisi oikein voinut kanniskellakaan; alaselkä on siinä määrin lujilla nyt.

    VastaaPoista