maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Mikä tänään ärsyttää

Tänä aamuna nousin selvästikin väärällä jalalla sängystä, sillä koko aamu on ollut silkkaa pienten raivokohtausten hillitsemistä. Tässä muutamia asioita, jotka ovat ärsyttäneet minua silmittömästi tänä aamuna:

aivastaminen. Syksynuha on nyt kestänyt jo viikkokausia, ja hampaiden peseminen on melko vaikeaa aamuisten aivastuskohtauksien aikana.

kaatunut netti. Juuri kun piti tarkistaa netistä ajankohtainen säätiedotus, verkko oli kaatunut. Ei ollut aikaa sekä syödä aamiaista että ryhtyä tappelemaan kenkkuilevan modeemin kanssa, joten kiskoin Erikin ylös sängystä korjaamaan asian. Jos olen onnekas, Erik on unohtanut koko asian nukahdettuaan melkein heti uudestaan.

bussikuski. Joka aamu tervehdin bussikuskia, lähes joka aamu ratin takana on se sama partajeesus. Ikinä en saa häneltä vastausta.

samalla pysäkillä pois jäävät matkustajat. Mikä hemmetin kiire teilläkin nyt on, pitääkö sitä nyt mennä puoli kilometriä ennen oikeaa pysäkkiä seisomaan siihen oven eteen ja rimputtamaan nappulaa. Ehtii sitä myöhemminkin, katsokaa vaikka minua. Hiton aamustressaajat.

Kauppalehden yliopistosanasto. Kauppalehti kertoo tänään Helsingin ja Espoon kiistelevän siitä, voiko huippuyliopisto sijaita kolmella eri campuksella yhden sijaan. Kun kerran Helsingin yliopistokin sijaitsee neljällä campuksella, niin miksei huippuyliopistokin? Ovatko kaikki Cauppalehden toimittajat opiskelleet collegessa, vai mistäköhän tämä American puheenparsi oikein tulee?

kolumnistin valokuva lehdessä. Mitä sinäkin siinä tuijotat, tekopirteänä maanantaiaamuna? Tuokin kuva on ihan varmaan otettu joskus iltapäivästä. Laittaisit edes meikkiä! Hitto vie, että voi näyttää typerältä.

vauhtiraidat vessanpöntössä. Miten voi olla niin vaikeaa siivota jälkiään?! Jokaisessa vessakopissa on harja niitä sinunkin vauhtiraitojasi varten, kyse ei siis ole koriste-esineestä tai saniteetillis-teknillisen koulutuksen vaativasta monimutkaisesta instrumentista.

kello. Lounasaika ei ole vielä lähelläkään! Kele.

2 kommenttia:

  1. :D vitsi näitä sun juttuja on sitten hauska lukea! ethän koskaan (tai ainakaan kovin pian) lopeta! :)

    VastaaPoista
  2. Ei huolta, en minä lähde kulumallakaan...

    VastaaPoista