torstaina, syyskuuta 06, 2007

Kuka tarvitsee joulupukkia kun on luottokortteja?

Joulu tuli aikaisin tänä vuonna, kiitos Messieurs Visan ja MasterCardin. Vanhan astianpesukoneen kanssa ei enää voinut elää, joten eilen keittiössämme lonksutteli uutuuttaan kiiltelevä apk. Tänään taas en voinut enää vastustaa kiusausta eli Amazonin entisestäänkin laskeneita hintoja, ja päätin tilata kerralla kaikki loput puuttuvat Lucifer-sarjakuvat.
Ajatelkaas nyt: hinta 10 dollaria kappale (no okei, postikulut mukaanlukien 15 dollaria). Suomessa nuo ovat parinkympin paremmalla puolella, usein jopa lähempänä kolmeakymppiä. Niin siis parinkymmenen euron, ja kyllähän me kaikki tiedämme euron dollarikurssin nykytilan.
Olemme onnistuneet elämään viime aikoina siivosti ja säästämään hieman rahaa. Mikäs sen parempi palkinto kuin sen kaiken tuhlaaminen lyhyellä ajanjaksolla ja lisäksi vielä luottokorttilaskun fenomenaalinen pidentäminen!
Näin suuresta tuhlaamisen riemusta pitäisi kai jo tuntea syyllisyyttä.

P.S. Miina kyseli tuossa alempana, miten iltamme ulkona meni. En ole oikein kehdannut sanoa asiaan mitään: eihän se sitten mennyt mitenkään. Lusmuilu voitti, päätimme lopulta kuitenkin jäädä kotiin. Siis minä päätin. Vietimme lopulta kuitenkin mieluummin illan kotisohvalla lastenvahtiemme seurassa. Voin kyllä vakuuttaa, että kivaa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti