tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Paluu kiireettömään arkeen?

Tänään on ehkä ensimmäinen päivä pitkään aikaan, kun elän taas lähes tavallista arkea. Juhannus oli juhannus, sitten oltiin pari viikkoa Saksassa ja sieltä palattuamme Erikillä oli yhä lomaa ja meillä molemmilla paljon järjesteltävää Mellan viimelauantaisissa juhlissa. Eilenkin oli vielä paljon vieraita, kun Erikin veli vasta lähti ja minun tätini tuli kylään tuoden samalla pikkuisen Tiia-serkkuni pikkusiskoni seuraksi Helsinkiä kiertelemään. Nyt teinitytöt ovat humputtelemassa, Erik töissä ja Mella päiväunilla. Söin juuri jäätelöpuikon kaikessa rauhassa. Arki!

Lauantain juhlat olivat oikein onnistuneet, vaikka kutsuttujen juhlaetiketissä olisikin ollut parantamisen varaa... (Suurin osa ei vastannut kutsuun lainkaan, iso osa ilmoittautui myöhässä ja jotkut peruivat viime hetkellä kun kaikki ruuat ja juomat oli jo ostettu. Ihmiset mokomat myös saapuivat pahasti myöhässä: vaikka ohjelman alkamista venytettiin puolella tunnilla, silti vain puolet olivat paikalla kuuntelemassa puhettani ja Annan lauluesitystä.)

Ruokaa ja juomaa jäi yli, vaikka masut tulivat kaikilla täyteen. Loppuillastakin oli vielä kovin ratkiriemukasta, naapurikin kävi kuulemma valittamassa sisäpihalle pesiytyneiden juhlijoiden metelistä. Itse olin siinä vaiheessa jo kiltisti vauvan kanssa pehkuissa... Mutta toivottavasti sille naapurille ei jäänyt kovin paha mieli, koska muuten juhlasta jäi vain hymy huulille (ja siis paljon ruokaa). Kiitoksia paikalla piipahtaneille, myös mattimyöhäsille.

Tämänkertaisen postauksen valokuvassa esiintyy ylpeä isoisä, siis isäni Mella sylissään. Tuore pappa voitti juhlissa järjestetyn Mella-tietokilpailun, osasi nimittäin vastata oikein joka ikiseen kysymykseen (vain pari ylimääräistä bonuspistettä jäi saamatta). On tainnut pappa lukea tätäkin blogia tarkkaan, kun oli faktat noin hyvin hallussa!

1 kommentti:

  1. heip, ootteko saanut vielä valokuvia kasaan lauantailta? niitä ois kiva nähdä... :)

    VastaaPoista