keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Lisää ankeutta keskellä viikkoa

Ankeudelle ei riitä yksi merkintä, sillä elämä jatkuu yhtenä kurjuutena vain. Vai mitä sanotte tästä kaikesta:

- Joku idari oli ruokalassa sotkenut tomaattiottimen yltä päältä salaattikastikkeeseen eikä vaivautunut siivoamaan jälkiään. Olipas kiva pyyhkiä kättään puhtaaksi rasvaisesta majoneesista (vielä siitä pahemman makuisesta) niillä piskuisilla serveteillä jonon kasvaessa takana.

- Arvatkaapa loiskuiko maito tarjottimelle tämän operaation ansiosta?

- Vaikka kirpeän punaherukkakiisselin ja makean kinuskivaahdon yhdistelmä olikin oivallinen jälkiruoka, oli vaahtokikkareita annosteltu vetoisan kiisselivadin päälle turhan kitsaasti. Minä toki ehdin napata oman osuuteni vaahdosta, mutta jälkeeni tulleille ei jäänytkään kuin rippeitä. Ja se on yksinkertaisesti Väärin.

Haluan käyttää vielä hieman lisää bittiavaruutta haukkuakseni sitä edellisessä merkinnässä mainittua pistoolia, kiukkukiintiö ei nimittäin tullut vielä täyteen sormien vihloessa yhä:

Tähtäin oli säädetty vinoon. Peukalo ei ylettänyt vapauttamaan lipasta. Etusormi ei ylettänyt painamaan liipaisinta. Voimat eivät riittäneet virittämään. Liikkuvat osat oli päällystetty partaterillä. Rekyyli ja pauke olivat kohtuuttoman suuria suhteessa kaliiberin vähäpätöisyyteen.

Voi kun olisi oma, juuri sellainen pienille naisensormille sopiva.

3 kommenttia:

  1. Pitäisikö sinun itse hoksata lopettaa ampumaharrastus ennen kuin sinua pyydetään lopettamaan se. Oikeesti

    VastaaPoista
  2. Emmätiiä, pitäiskö? Ainakin tomaatin syöminen ja maidon juominen ovat selvästi nyt tulilinjalla, viimeistään siinä vaiheessa kuin joku kehottaa moiset paheet lopettamaan.

    Minä idari en ole maalausharrastustakaan lopettanut, vaikka joka jumalan kerta ottaa päähän kun raahaan kädet väärällään niitä kangasrullia ja pingotuspuita kotiin aivan liian kaukana ja huonojen yhteyksien päässä sijaitsevista liikkeistä.

    Ja saamarin postinkantaja oli repinyt tänään Aku Ankan survoessaan sitä postiluukusta sisään! MÄ LOPETAN AKKARIN LUKEMISEN JA LAITAN OVEEN EI POSTIA -LAPUN !!1!

    Oikeesti. Ihan aikuisten oikeesti.

    VastaaPoista
  3. Pyydetään. Saishan sitä nyt olla lopettamassa, jos aina lopettaisi kun joku pyytää. Voi kuule ano kun tietäisit, mitä kaikkea muakin on vuosien varrella pyydetty lopettamaan erilaisilla äänenpainoilla, mutta enpä vaan ole, hähä.

    VastaaPoista