tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Superduperihkufantsua!

Perheestämme 75 % kärsii pahasta mökkihöperyydestä. Muksut ovat kuumeilleet jo viikon, itsekin oireilin vähän viime viikosta ja nyt taas tällä viikolla. Sairaiden rääpäleiden kanssa ei ole voinut mennä edes ulos, jotan alaikäiset hyppivät jo pitkin seiniä. Kuumetta kun on koko ajan vain 38 asteen tuntumassa, joten energiaa pimuilla piisaa.

Lapset eivät ole ainoita, jotka haluavat ulos. Kesä! Lintsi! Uimaranta! Nurmikkopiknikit! Terassit! Pyöräretket!

Sanalla sanoen korpeaa lukea naamakirjasta, että jokseenkin kaikki helsinkiläisystävät näyttivät viettäneen superduperfantsua viikonloppua jossain typerillä hippifestivaaleilla jossain typerässä hippikaupunginosassa auringosta ja ihkupihkusta seurasta nauttien joko lapsettomana, kilttien ja iloisten lasten kanssa tai sitten ihanien pyyteettömien lastenvahtien ansiosta ihan vain aikuisten kesken juuri silleen sopivan rennosti.

Ja kun yrittää itse sopia jotain tapaamista sairauden jälkeiselle ajalle, onkin kaikilla yhtäkkiä hirveä kiire / krapula / väsymys / koti-iltafiilis, kun on katsos just vietetty superduperfantsua viikonloppua ihkupihkusta seurasta nauttien juuri silleen sopivan rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti