maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Piirustusta paremman tekemisen puutteessa

Kun tuo jälkikasvu ei näytä pitävän mitään kiirettä, ryhdyin luonnostelemaan seuraavaa taulua. En tänään jaksanut edetä hiililuonnosta pidemmälle, katsotaan tilannetta huomenna uudestaan. Luotan siihen tupakka-bussi-ilmiöön: eikös bussi saavu aina siinä vaiheessa, kun tupakoitsija sytyttää savukkeen? Ehkä vauvakin päättää viimein syntyä nyt, kun olen rutannut lastenhuoneen maton rumasti sivuun, levittänyt sanomalehtipaperia lattialle ja nostanut maalauspohjan esiin.

Mutta ehkä napero päättää kiusallaankin odottaa yli äitienpäivän. No, käyhän se, eipä tässä kellään ole kiire. Varmistaisipahan ainakin myöhästelyllään sen, ettei synttäreitä tarvitse koskaan juhlia äitienpäivänä. Sellaisesta päällekkäisyydestähän kärsisivät niin äiti kuin lapsikin: äiti ei saisi toivomaansa hemmottelua (=myllerrettyä keittiötä) eikä lapsi saisi kutsuttua kavereitaan kekkereille oikeana syntymäpäivänään.


Loppuviikoksi on luvattu kylmenevää, ja jo tänä aamuna oli hieman vilpoista kävellä pienissä kesävaatteissa neuvolaan. Eilen kaupassa käydessä taas pukkasi oikein hikeä (ja yksi kovempi supistuskohtaus). Tavoitteena on viettää mahdollinen viileä ja sateinen aika sairaalassa, aurinkoisina päivinä kun ei tekisi mieli virua neljän seinän sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti