maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Pahaa ja rumaa

Valitsin aamulla päälleni Mentalwearin Äiti on vähän väsynyt -paidan, koska äiti on nyt aika paljonkin väsynyt. Yöllä nukuin ehkä kaksi tuntia: uni tuli siinä aika paljon Hesarin saapumisen jälkeen ja päättyi aika paljon ennen kelloin sointia. Yritä siinä nyt nukkua, kun hengittäminen ei limakurkulla onnistu automaattisesti vaan jokainen veto pitää ponnistaa tietoisesti.

Ehkä kuvaava vaatevalinta oli kuitenkin kehno, olisi kenties pitänytkin laittaa päälle jotain piristävää. Itseään toteuttavissa ennusteissa on aina jotain lamaannuttavaa.

Lounas oli pahaa ja ampujanhaaveeni murskattiin jälleen kerran. Aamubussia ajoi taas se tympeä setä, joka ei ikinä tervehdi takaisin vaan korkeintaan mulkaisee vihaisesti, ellei sitten keskity tuijottamaan peruutuspeiliä. Mp3-soittimen akku loppui. Limakurkun vuoksi ääni pettää vähän väliä kuin murrosikäisellä pojanklopilla, ja luonnollisesti samalla pitäisi osata edustaa puhelimessa.

On kuulkaa näin ][ lähellä, etten purskahda itkuun kaiken tämän kurjuuden keskellä. Kyllä minä huomenna taas näytän mistä kana pissii, mutta voisiko joku tänään sanoa jotain hyvää ja kaunista?

3 kommenttia: