lauantaina, tammikuuta 16, 2010

Uusi nimi blogille?

Halusin aloittaessani antaa blogilleni jonkin mahdollisimman neutraalin nimen, jotta käteni eivät olisi sidotut sisällön suhteen. Niinpä täällä onkin saanut sitten ihan rauhassa kirjoittaa niin matkoista, lapsista, kakuista, pyssyistä, politiikasta, maalaamisesta kuin työstäkin. Mutta onhan se myönnettävä, että "Anginan nettipäiväkirja" on kuolettavan tylsä, eikä se edes anna vaikutelmaa älykkäästä sarkasmista ja ansiottomasta vaatimattomuudesta.

Olenkin ajatellut vaihtaa blogin nimen johonkin vähemmän kuivakkaan ja enemmän informatiiviseen. Mutta mihin? Haluaisin edelleen kirjoittaa rauhassa matkoista, lapsista, kakuista, pyssyistä, politiikasta, maalaamisesta ja työstä, sekä niistä kaikista tulevista aiheista, joita en vielä ole keksinyt. Lisäksi haluan nimen pysyvän kuitenkin suhteellisen asiallisena ja provosoimattomana, koska saatanhan minä kasvaa vielä aikuiseksi. Voihan sen nimen aina tietenkin muuttaa uudestaan, mutta silti.

Päätöstyötäni helpottaakseni ajattelinkin pyöräyttää pienen äänestyksen: mikä sinusta olisi sopiva nimi tälle blogille? Alla muutamia vaihtoehtoja, mutta lisää kuvaavia nimityksiä otetaan ilolla vastaan. Sama äänestys löytyy myös sivupalkista.


1 kommentti:

  1. Angina ja muita sairauksia, ehdottomasti. Reservin hippikin on sisällöllisesti hyvä, mutta se ei kuulosta niin hienolta.

    Erään kansalaiskasvatuksen tarina?

    VastaaPoista