keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

It-identiteettikriisi

Haluaisin olla IT-eliittiä, mutta minun on myönnettävä, etten ole. En käytä nettiä vällyjen välissä, ja kännykkäkin on sängyssä vain sen pienen hetken ajan, kun suljen pirisevän herätyskellon. Sitä paitsi olen rutkasti yli 25-vuotias.

Infomaania minusta ei tule tekemälläkään, mutta varsin huolestuttavasti muistutan teknovanhempaa. En ole vieläkään osannut sijoittaa itseäni päällimmäisenä mihinkään luokkaan nimeltä *vanhemmat, mutta oli kai jo korkea aikakin. Tosin en kyllä seuraa ihan hirveästi juoru- ja ruokablogeja, enkä pelaa minkäänlaisia pelejä.

Digitaaperoista sen verran, että minä käytän lankapuhelinta töissä ja vastaan siihen sukunimelläni. Eikseoo jo tosi retroo?

Jokohan tästä aiheesta on testi Facebookissa? Että saisi sen lopullisen varmuuden.

2 kommenttia:

  1. Kun luin noita kuvauksia niin huomasin itsekin olevani eniten teknovanhemmat-luokkaa...ihan siis ilman lapsiakin. IT-eliittia en ole mutta kaytan nettia seka infolahteena etta sosiaalisena foorumina ja sisaltoakin sinne tuotan...

    Raatimme ihmettelee.

    VastaaPoista
  2. Mäkin rupesin vasta jälkikäteen miettimään, että tarkoitetaankohan tuolla vanhemmat-termillä ennemminkin ikää kuin perhesuhteita. Ehkä olenkin it-kalkkis?

    VastaaPoista