torstaina, elokuuta 04, 2005

Kuvia triptyykin varrelta

Tässäpä kaksi osaa tulevasta triptyykistäni, tadaa! Erik siis saapui kotiin kameran kera, ja minä pääsin räpsimään amatöörikuvia.

Itse asiassa nolottaa näyttää näitä nyt tässä vaiheessa, enemmän kuin aiemmin. Nyt kun jotkin osat ovat niin valmiin näköisiä, ja toiset sitten niin kehnoja. Joku pian luulee, etten osaa maalata paremmin. Mutta kyllä minä tuon leveämmän taulun hahmon vasenta (siis katsojan näkökulmasta oikeaa) kättä ja jalkaa ihan oikeasti aion vielä muokata!

Näin viikolla ei kuitenkaan millään jaksa maalata. Täytyy toivoa, että sunnuntaina innostaisi. Tai ehkä jo perjantaina, kun ei ole espanjan luentoa pitkittämässä päivää?

Tämä valokuvien julkaiseminen on muuten aivan täyttä tuskaa. Tässä kirjoitusikkunassa kuvat näyttävät yhdeltä, preview-ikkunassa toiselta ja itse sivulla kolmannelta. Niin, sivuillakin kuvien sijainti riippuu selaimesta: kotoisa Firefox ja työpaikan IE ymmärtävät tahtoani hyvin eri tavoin. Nyt jännitämme siis, minkä kokoisena ja muotoisena nuo kuvat sivulle ilmestyvät, sijainnista puhumattakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti