maanantaina, elokuuta 22, 2005

Polttareistakin toivuttiin jo

Lauantaina koettiin sitten Jonnan polttarit, ja morsmaikulla taisikin olla hauskaa. Hieman suupieliä mutristuttivat kuvassa esiintyvät, jo aiemminkin myönteistä huomiota herättäneet vaatteet, mutta epäilyä kesti vain hetken aikaa.
Päivän aikana koulittiin alokas Loimistosta sotilas Loimisto, joka saikin tuoreen koulutuksensa jälkeen ryhtyä simputtamaan polttariseuruettaan. Tulevan lauantain häistä löytyykin luultavasti monta tyttöä, joiden olisi mustelmiensa takia ehkä sittenkin pitänyt pukea päälle jotain pitkähihaista.
The Amazing Henna esiintyi Kaisaniemen puistossa ja piti vaativan aerobicin Nightwishin tahtiin. Mansikkamargaritaa ja vadelmajäätelödrinkkiä kaadettiin kurkkuun Cantina Westissä, ja selkä hierottiin kipeäksi suolalla Hermannin saunassa.
Vastoin ennakko-odotuksia Hennan karaokedebyyttikin suoritettiin suurella tunteella ja leveällä hymyllä, ja vissyt kävivät viimein kaupaksi viiden sentin hintaan Iso-Roballa. Tämä tosin oli aivan Jonnan itse itselleen keksimä vakoojatehtävä.
Ilta Lostarissa oli hilpeä, siitäkin huolimatta että Jonna itki, Helena lähti ovet paukkuen, Miia tappeli poken kanssa, Suvi tuli raskaaksi ja oksenteli vessassa, minä liityin uskonnolliseen kulttiin ja Naapi tuli muuten vain paikalle. Tai näin ainakin pitkään uskottiin siellä poikien polttareissa, sikäli kun Barcelonan-suunnitelmilta mitään huomiota riitti.
Valokuvia tapahtuneesta löytyy täältä.

1 kommentti:

  1. Se Barcelonanreissu taisi kyllä tulla aika lailla suunnittelematta ;-) Pojjaat ovat kuulemma keskiviikkona tulossa takaisin. Eipä se kale kauan malttanut Suomessa pysyä...

    Vertailevaa tutkimusta poikien polttaripäivästä valokuvien muodossa voi tehdä osoitteessa http://iori.blogs.com/photos/robertin_polttarit/

    VastaaPoista