sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Uho ja sen toteutus

Osana identiteettikriisiäni olen ihan vain lapsellisuuttani päättänyt ryhtyä kapinoimaan kapinoimisen vuoksi ja etsimään uusia totuuksia. Kun Ilkka ilmoitti ryhtyvänsä kasvissyöjäksi ekologisista syistä, päätin minä ihan vain kiusallani syödä entistä enemmän lihaa. Tätä ei kuitenkaan ole tainnut tapahtua, vaan lihansyöntini on pysynyt aika normaalilla tasolla. No, mutta ajatushan se on tärkein.

Viime aikoina on naamakirjassa ja muuallakin sadellut kutsuja ja yhteisöllistä painostusta liittyä erinäisiin käsiaseiden kieltoa vaativiin ryhmiin. En ole todellisuudessa saanut muodostettua aiheesta minkäänlaista pysyvää mielipidettä, toisin kuin ilmeisesti jokseenkin jokainen ympärilläni oleva ihminen, mutta ajattelin lähestyä asiaa konkreettisesti: olen päättänyt tutustua johonkin pääkaupunkiseudun ampumarataan ja kokeilla edes kerran näillä kirotuilla käsiaseilla ampumista. Tiedänpähän sitten edes vähän, mistä puhutaan.

Julistan tämän nyt sitten täälläkin, jotten voisi enää perua lupaustani kasvojani menettämättä. Raporttia luultavasti tulee siinä vaiheessa, kun olen tutustunut riittävästi alan tarjontaan sekä saanut varattua itselleni ja siskolleni ajan. Niin, mitäs siihen sanotte, olen tosiaan saanut suostuteltua viattoman pikkusiskoni mukaan tälle korruptoivalle retkelle. Onhan se aina mukavampaa, kun tumpeloita ja amatöörejä on kaksin kappalein.

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ach, gut.
    On ilo nähdä, miten fasis... eikun on kiva nähdä, että ampumaurheilu kiinnostaa. Jos oleskelisitte täälläpäin, järjestömme tarjoaisi teille molemmille päivän verran ammuskelua lähes kaikenlaisilla aseilla ihan periaatteesta.

    VastaaPoista
  3. Oho. Kohelsin. Mutta siis sanoin että olet saanut fasismitartunnan. Ja sitten laitoin jonkun hauskan sanaleikin, joka nauratti ainakin mua.

    VastaaPoista
  4. Kiitos näistä kannustavista sanoista. Mutta ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa: saatanhan kokemuksen jälkeen olla täysin vakuuttunut siitä, että moinen harrastus tulisi kieltää kaikenmittaisilla rikoksentekovälineillä ja alan harrastajat heittää telkien taakse yhteiskuntarauhan turvaamiseksi. Ja sitten voin vielä väittää puhuvani kokemuksen syvällä rintaäänellä.

    VastaaPoista
  5. Nalle: ei se mitään, näinä erilaisten syötteiden päivänä kerran nettiin lähetetty on siellä ikuisesti, mokasit tai et.

    Hauska (?) sanaleikkisi meni näin, josko se jälkeenpäin tuntuisi yhtä hauskalta:

    "Mutta varo, sanovat että väline tekee rikollisen, eikä rikollinen välineestä rikoksentekovälinettä."

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa tutulta. Mutta nauroin sen jo loppuun.

    VastaaPoista
  7. Olipa paska sanaleikki. Ymmärrän, että halusit poistaa sen.

    VastaaPoista