tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Nuhteettomasta maineesta

Koska Mutkaprojektissa on nyt edetty rutiininomaiseen suvantovaiheeseen eli ahkeraan harrastamiseen ja kuukausien kulumisen odottamiseen, unohtuu jalo päämäärä herkästi. On vaikea muistaa, kuinka siivosti tulisikaan elää ja käyttäytyä, jotta säilyttäisi nuhteettoman maineensa.

Mitäköhän se siivoojakin ajatteli siitä jonkun koiranleuan minun nimelläni tilaamasta Brownells-katalogista olohuoneen lehtikorissa? Ja ne makuuhuoneen hyllyssä möllöttävät suojalasit ja kuulosuojaimet olisivat sinänsä voineet olla ihan viattomiakin, mutta hitto kun piti kotifasistin mennä ja teipata vaatehuoneen ovi umpeen; asettipa vielä oveen ison kyltin "NOT HERE", jottei siivoojaneiti vain koskisi hänen LP-levykokoelmaansa. Selitä siinä sitten, että ei siellä ihan varmana ollut muuta kuin vinyyliä, ei takuulla mitään laitonta tai epäilyttävää. Nuo levykeräilijät nyt vain ovat tuollaisia, ymmärrätte kai?

Lisäksi olen pitkin päivää yrittänyt saada HSC:n reippaita nuoria miehiä langan päähän, mutta eivät ne vietävät ole vaivautuneet vastaamaan puhelimeen kertaakaan. Vitsailtiinpa sitten työkaverin kanssa tässä kovaan ääneen avokonttorissa, että siellä on varmaan tilanne päällä.

Ja seuraavaksi piti tietenkin suuna päänä käydä katsomassa, mitä Wikipedia ja Hikipedia kertovat Sanna Sillanpäästä.

Rakas työnantajani, ethän seuraa työkoneeni nettiliikennettä? Ethän ainakaan raportoi siitä viranomaisille? Ja jos satut kuulemaan jotain levotonta puhetta kahvitauolla, jätäthän sen omaan arvoonsa?

Minulla on vielä niin paljon opittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti