perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Vastaisku

Koska tämä elämä on viime aikoina mennyt lähinnä sarkastiseksi öyhöttämiseksi, on vastaiskun aika. Olen jo sopinut kultturellien ystävieni kanssa treffeistä ainakin Kiasmassa ja Ateneumissa - on aika oppia taas arvostamaan hyvää ja kaunista. Aion laittaa baskerin päähäni ja mennä jälkeenpäin punkkulasillisen ääreen puimaan kokemaani. Voi olla, että lisäksi parannamme maailmaa.

Eilen en pystynyt kävelemään ekokaupan ohi hihittämättä, mutta sekin päivä kyllä vielä tulee.

9 kommenttia:

 1. Mäkin voisin joskus käydä punkkupäissäni Kiasmassa. Vois tulla maailma paremmaksi.

  VastaaPoista
 2. Jos sä haluat, me voidaan myös parantaa sut. Se olis kova työ, mutta kyllä meistä on siihen.

  VastaaPoista
 3. Jaha, no sehän nähdään. Otanpa yhteyttä kun sielläpäin liikun.

  VastaaPoista
 4. Sun ei edes tarvitse olla läsnä, kunhan teet meidän firmalle tarpeeksi yksityiskohtaisen toimeksiannon. Toki läsnäolo helpottaa tulkintaongelmissa.

  Mutta meidän taksat on tosiaan sitten enemmän sitä high-end -luokkaa, mutta kyllähän te kokkarit ootte sellaiseen valmiita.

  VastaaPoista
 5. No, sä laskutat mitä laskutat.
  Mä sitten maksan mitä maksan.
  Ettehän te stallarit rahan päälle.

  VastaaPoista
 6. Toisaalta kun otetaan huomioon, että tarkoitus on nimenomaan parantaa sut, niin mulla ei ole mitään epäilystä sun maksuhalukkuudestasi. Saatatpa vielä samaan syssyyn hankkia kummilapsen Intiasta sekä kuukausittaiset tilisiirrot Amnestylle ja Greenpeacelle.

  VastaaPoista
 7. Kuittikopiot mulle noista.

  VastaaPoista
 8. Vittu, sä olet järjestön kummilapsi Turkista. Luulis sun jo uskovan, että noudatamme globaalisti eettisiä periaatteita. Lokaalisti eettisyys on sitten joskus vähän heikommalla.

  Ja mä olen kerran jutellut Amnestyn feissarin kanssa, joten sinnekin on suhteet kunnossa. Sääli, että mulla oli mukana Boksinghund, joka leikkisästi hyppi sitä feissaria vasten koko ajan, niin sen oli vaikeeta keskittyä diskurssiin.

  VastaaPoista
 9. Feissareihin ei valita selkeästi soveltuvia ihmisiä, s.o. ihmisiä, millä on naamaindeksi hyvä. Eikä tarttisi olla niin päällekäyvä. Jos ne vaan seisoisivat hiljaa nätteinä joku agendaa mainostava kyltti kaulassa, niin ainakin allekirjoittaneeseen metodi uppoaisi paremmin.

  VastaaPoista