keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Haluatko näköalapaikan konsulttibisneksestä?

Kokko & Herrmann Private Consulting on vuonna 2008 perustettu ja nopeasti kasvanut konsulttiyritys, joka keskittyy ratkaisemaan asiakkaidensa henkilökohtaisia ongelmia. Tunnetuin tuotteemme on ratkaisukeskeinen 14 askeleen ohjelma, jonka räätälöimme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Sinun päämääräsi on meidän päämäärämme!

Maineemme kasvaessa ja toimeksiantojemme lisääntyessä voimakkaasti kaipaamme nyt innokkaita ja motivoituneita osaajia liittymään energiseen joukkoomme!

KHPC etsii

Junior Private Consultantia Jealousy & Vengeance -yksikköönsä. Tehtäviisi kuuluu avustaminen monipuolisissa mustasukkaisuuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Haastavassa yksikössä osaava juniorikonsultti voi nousta nopeasti vastuullisempiin tehtäviin! Edellytämme korkeakoulututkintoa esim. psykologiasta tai muulta soveltuvalta alalta, kokemusta epäonnistuneista ihmissuhteista sekä puhdasta rikosrekisteriä.

autonkuljettaja-henkivartijaa. Edellytämme A-, B-, C-, D-, E-, S- ja Plussa-korttia, soveltuvaa turvallisuusalan korkeakoulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Venäjänkielen taito luetaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kilpailukykyisen peruspalkan sekä työsuorituksesta riippuvat bonukset vailla kattoa, liikuntaetuja sekä innostavan työyhteisön Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä palvelujen ja baaritiskien välittömässä läheisyydessä.

Palkkatoiveella, valokuvalla ja CV:llä varustetut hakemukset tulee toimittaa kommenttilaatikkoon tai sähköpostitse Chief Private Consultant Angina Herrmannille osoitteeseen angina.herrmann@munosotesullekuulunookeiseongeemail.com.

1 kommentti:

  1. :) loistavaa! Alankin tästä kirjoittamaan työhakemusta saman tien..

    VastaaPoista