tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Sähkekulttuuria

On ehkä tullut juotua liikaa kahvia, tai sitten konttorissa on muuten vain sähköistynyt tunnelma. Vanhasen keekoilut ovat herättäneet suunnattomasti mielenkiintoa uutisnälkäisten tiedotustoimittajiemme ja mediaseuraajiemme joukossa, joten Ylen ja Hesarin sivuja on latailtu ahkerasti ja STT:n sähkeikkunaa kyyläilty työnteon lomassa.

Uutisnarkkari on saanut nostettua adrenaliinitasoa ihan mukavasti odotellessaan ensin Masan tiedotustilaisuutta (klo 12.30), sitten Ylen lupaamaa vastinetta (tuli hieman jälkeen klo 14) ja nyt sitten Masan ukaasia: todisteet kahdessa tunnissa tai muuten. Sääli, että olen neljältä jo pyörän selässä, enkä pääse näkemään joko todisteita tai sitä muuta.

Sähköinen tiedonvälitys on haastavaa, kun toisessa päässä on juuri meidän kaltaisiamme kärsimättömiä uutisfriikkejä. Farssia siitä tulee siinä vaiheessa, kun STT:n tuorein politiikan sähke on faktalaatikko tuppeensahatusta laudasta.

Kansa vaatii, toimittaja antaa. Vaikka sitä lautaa.

2 kommenttia:

  1. Ihan naurettavaa pelleilyä väittää tuollaista ilman heti esitettäviä todisteita. Vaikka en mä siltikään Masaa olisi äänestänyt :-)

    VastaaPoista
  2. Kirjahyllyn teettäminen massiivikoivusta, joka on rauhassa saanut kuivua kanttamattomana (toinen ilmaus tuppeensahatulle) on epäilyttävän kompetentti ja jopa ammattimainen valinta. Tässä on siis pakko olla jotain hämärää. Kirjahyllyssä sitäpaitsi lienee pelkästään värityskirjoja.

    VastaaPoista