lauantaina, lokakuuta 17, 2009

Ei-ihq-päivä

Muistatteko taannoisen ihq-päivän? Tänään on sen vastakohta. Todella typerä päivä.

Keräsin pari tuntia lasten leluja ympäri kämppää ja lajittelin niitä oikeisiin laatikoihin. Tartteeko niitä hemmetin pehmoleluja kylvää aina niihin pölyisimpiin paikkoihin? Ja mistä hitosta niitä wc-paperihylsyjä sikiää tätä vauhtia? Miksi ne eivät ole pahviroskiksessa vaan joka halvatun sängyn, sohvan ja pöydän alla?

Luin Nyt-liitteestä idioottia juttua varusmiesten ja sivareiden juhlinnasta. Klanipäät siinä vain kolisevat yhteen kun häthätää täysi-ikäiset jannut kuolaavat stripparin päälle, läikyttelevät tuoppejaan ja uhoavat sodasta. Pitkätukkaiset sivarit taas ovat niin saakelin älykkäitä, herkkiä ja itseironisia, mitä nyt vähän kuppia kaadetaan ja pössysaaresta haaveillaan. Mätämunia senkin lehden toimitus täynnä.

Ruuassa on katkarapuja, enkä minä siedä katkarapuja. Mikä pahinta, katkarapujen käyttö oli oma ideani. Yritän katsokaas kovasti laajentaa tajuntaani ja oppia arvostamaan katkarapuja. Hitto mikä neronleimaus sekin.

Kukaan ei ole muistanut laittaa olutta kylmään.

Kuopus ei sitten näköjään ehtinyt ajoissa sinne potalle. Kyllä, iso hätä.

Jack Bauerin seikkailut käyvät kausi kaudelta typerämmiksi, eikä seiskakaudella näköjään edes teeskennellä, että taustalla kulkisi jokin tarina. Ja joojoo, YK on yksi pelkurimainen lapsi ja eurooppalaiset neitejä, hohhoijaa keksikääpäs jo jotain uutta. Tahtoo True Bloodin takaisin.

Mitä säkin siinä toljotat?

7 kommenttia:

  1. "Ruuassa on katkarapuja, enkä minkä siedä katkarapuja. Mikä pahinta, katkarapujen käyttö oli oma ideani".. xD
    P.S. Katkarapuja ei kannata edes yrittää osata arvostaa. Siitä ei tule mitään :)

    VastaaPoista
  2. Joo, minäkään en juuri välitä katkoista. Jos niihin paistaa väriä pintaan ja saa aikaan rapeudentuntua, ja onnistuu maustamisessa, niin oikeanlaisessa ruoassa ne voivat olla lähes ok. Mutta yleensä ne ovat kalvakoita toukkamaisia lutkuja.

    VastaaPoista
  3. Itse asiassa se NYTin juttu vaikutti aika realistiselta. Armeijassa ne ykköskeskustelunaiheet ihan oikeasti ovat autot, viina ja pillu ja sivarit ovat just niin saakelin älykkäitä ja itseironisia ja ovat valmiita tuomaan sen ilmi. Sori vaan, se on tää maailma.

    Onhan siellä toki myös niitä meitä jotka armeijassa iltalomilla istuskelevat lukemassa kulttuuriantropologiaa ja sivarissa lenkkeilevät Lapinjärven ympäri ihan omaksi huvikseen :)

    Jack Bauerin viehätys ei ole allekirjoittaneelle oikein ikinä selvinnyt (en ole kauheasti yrittänytkään), mutta katkarapu on jotakuinkin se ainoa selkärangaton elukka jota vielä voi syödä...

    VastaaPoista
  4. Musta kun tuntuu, että se ihmisryhmä, jota tässä nyt sivareilla aproksimoidaan, tekee ihan kaikkensa, jotta ei jäisi kiinni autoista, pillusta tai viinasta keskustelemisesta, vaikka kuinka kiinnostaisi. Mainittu ihmisryhmä on raivostuttava, mutta ei suinkaan rajoitu sivareihin, eikä jokainen sivarikaan tähän ryhmään kuulu.

    niinettäälkääainayleistäköettekstevoikohdataihmisiäyksilöinä

    VastaaPoista
  5. Reiska: Joo emminä sillä etteikö jutussa olisi totuuden siemen voinut ollakin. Sehän ei päivästä sen ihqumpaa tee, että asevelvolliset aidan kaikilla puolin ovat juuri niin ärsyttäviä kuin annetaan ymmärtää.

    Mutta oli se juttu mun mielestäni aika turha. Mitäköhän silläkin nyt sitten haluttiin sanoa? Nii että mätämunia yhä.

    Kani: Ärsyttäviä tollaiset nipottajat.


    Mä järjestän teille kaikille kohta pikkujoulut, jossa tarjoillaan pelkästään pakastekatkarapuja ja grappaa. Saaveittain.

    VastaaPoista
  6. Mä otan oman pullon mukaan, sillä olenhan porvari. Porvareilla on omat pullot. Omat pullot kassissa kulkee porvarit. Siellä kilisee alepan kassissa porvarin pullot. Alepa! Mitä helvettiä, kuka alepassa käy! Viinakaupan pullot, viinakaupan kassissa ei ole alepan kassissa porvarin pullot.

    VastaaPoista
  7. Mikä porvari se omaa kassiaan kantaa ympäri kaupunkia, herranen sentään? Ja suomalaisen alkoholimonopolin kassia nyt varsinkaan. Kai porvarin juomat on tuotu ulkomailta, tislaamon omassa nimikkokassissa kantaa porvari viskit. Tai siis kannattaa muilla.

    No mut kunhan et tuo omia katkarapuja.

    VastaaPoista