perjantaina, lokakuuta 02, 2009

Ihq-päivä

Tänään on iskenyt jokin ihme ihq-euforia, sillä aivan kaikki tuntuu niin vallan ihastuttavalta. En tiedä, onko automaattikahviimme kenties sujautettu jotain arveluttavaa - tässä muutamia päivääni piristäviä tunnelmapaloja:

Uutispäivä Demarissa oli laaja artikkeli Jan Vapaavuoresta. Jan Vapaavuori on ihq! Grynderien ystävä ja kokkari, joka puhuu kuin viherherännäinen ja piilodemari!

Ilta-Sanomat ei usko Mikael Jungnerin saavan jatkokautta Ylen johdossa, voihan harmi. Ihan hyvä poikahan se Jungner on, vähän ehkä erikoinen, mutta varmasti vilpittömin mielin liikkeellä!

Suomenmaa-lehti pitää hajaannukseen johtanutta luottamusäänestystä nolona juttuna vasemmistolle. Hassusti sanottu! Aika velikultia siellä keskustassa!

Ensi viikolla pääsee taas ampumaan, jei! Jo kovinkin tutuksi tullut, heikoimmat hetkeni todistanut HSC-opettaja aukoi puhelimessa päätään, kun minulla ei vieläkään ole omaa asetta. Hupsu!

Töiden jälkeen pääsee lasten kanssa automarkettiin, mitäköhän kaikkea kivaa ruokaa ostaisinkaan! Ainakin kondensoitua maitoa viikonlopun banoffee-kokeilua varten, en malta odottaa!

Huomenna pääsee shoppailemaan talvikenkiä!

---

Älkää säikähtäkö, lupaan olla oma itseni viimeistään sunnuntai-iltana. Paitsi jos popot ovat vallan päheät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti