torstaina, lokakuuta 22, 2009

Joulujoulujoulujoulujoulu

En ymmärrä ihmisiä, jotka nyrpistelevät joululle ja aina vain aikaistuvalle joulusesongille. Jos minä saisin päättää, joulusesonkia vietettäisiin heinäkuusta asti. Tuossa tammikuussa alkaa sellainen kausi, että joulusuklaat, joulukuuset ja joulupiparit pursuavat jo korvista, mutta juhannukseen mennessä siitä on aina ennenkin selvitty.

Minä olen jo pohtinut joululahjoja, laulanut joululauluja ja miettinyt joululeivonnaisia. Jouluvalojahan meidän parvekkeelta ei ole viime joulun jälkeen pois otettukaan, mutta kai sitä pitää uudet silti hommata. Työkaveri kertoi jo varanneensa joulupukin, ja kyseisen pukin kalenteri oli varaushetkellä kuulemma jo lähes täynnä. Tai siis, äh, pukkihan ehtii kaikkialle, mutta kuitenkin.

Pikkujoulujakin täytyy suunnitella jo täyttä päätä. Olen ainakin puolittain luvannut järjestää kaveriporukalle jonkinlaiset pippalot, lisäksi pitää tietenkin pykätä omalle työtiimille särvin- ja virvokesessio eikä pidä unohtaa Kokko & Herrmann Private Consultingin henkilökunnan ja sidosryhmien virallista joulujuhlaa.

Niin että te kaikki, jotka vastasitte naama happamena tuohon Hesarin päivän kysymykseen: hajoilkaa. Täältä suunnasta kuuluu nyt parin kuukauden ajan armotonta jouluveisuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti