keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Viiden päivän flunssa

Miksi kiilapuut ja pellavakangas ovat lopussa juuri, kun olen kotona flunssakaranteenissa? Miksi heiveröisen naisihmisen pitäisi koko ajan rampata keskustan taidetarvikeliikkeissä ja kantaa painavat puunpalat ja valtavat kangasrullat omilla hennoilla käsivarsillaan kotiin?

Miksi niiden tilaaminen netistä maksaa niin julmetun paljon?

Miksi mökkihöperyys iskee viiden päivän flunssan aikana tasapuolisesti lapsiin ja aikuisiin? Miksi kuumeisetkin lapset kiipeilevät pitkin seiniä ja kuivaksi oppineet pissailevat sänkyihin silkkaa ilkeyttään? Miksi keuhkot kaipaavat ulkoilmaa mutta muuttuvat verimössöksi saadessaan pienenkin annoksen sitä? Miksi kaikki sanoma- ja aikakauslehdet on jo luettu päiviä sitten? Miksi kukaan ei taaskaan tee netissä mitään kiinnostavaa?

Miksi tuhmat lapset vaativat päästä syliin, kun niitä yrittää torua? Miksi tekee koko ajan mieli syödä, muttei kuitenkaan ole yhtään nälkä kun ruoka on nenän edessä? Miksi kaikki hyvät tv-sarjat on jo tullut nähtyä?

Miksi ulkona on koko ajan pimeää? Miksei voi olla lunta JA pitkät päivät? Tai edes jompikumpi?

Miksi kaikki hyvät levyt on jo kuunneltu puhki, eikä mikään uusi tunnu kiinnostavalta? Miksi sekä meteli että hiljaisuus sattuvat korviin?

Huomenna takaisin töihin, tai järki menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti