lauantaina, heinäkuuta 02, 2005

Kotisivukin sai jotain uutta

Kun löysin itseni miellyttävän toimettomana kotoa, ryhdyin vähän siivoamaan kotisivunikin sisältöä. Eipä tässä mitään teknologian ihmelapsia olla, mutta sinnikkyydellä sekä yrityksen ja erehdyksen menetelmällä saa kuitenkin aina jotain pientä aikaan. Sain viimein lisättyä sinne muutaman valokuvan viimeisimmistä tauluistani ja poistettua vanhentunutta tietoa.

Siinä tiedostojen kanssa sekoillessa tuli mieleen eilinen keskustelunpätkä. Mainitsin parille kaverille aloittaneeni bloggaamisen, ja yksi totesi moisen olevan nykyään jo turhankin trendikästä. Toinen kaveri kuitenkin huomautti, että eikös se ole hyvä, kun muutkin kuin nörtit pääsevät ääneen verkossa. Keskustelusta olisi saattanut tulla kovinkin syvällinen, mutta päätin olla sen kummemmin osallistumatta. Nuo trendiasiat kun ovat niin vaikeita. Mistä minä tiedän, haluanko tehdä tätä vain blogien kasvaneen suosion vuoksi, vai löytyykö taustalta jotain suurempaa tarvetta? Onkohan tämä nyt jotenkin noloa?

Olenkin yrittänyt miettiä kaikenlaisia huonoja puolia bloggaamisen aloittamisessa. Yksi on juuri tuo trendiongelma: oma blogi olisi pitänyt perustaa jo vuosia sitten, ennen kuin siitä tuli massojen huvia. Entä haluaakohan/voikohan joku joskus käyttää tätä minua vastaan? Entä jos en vaikka kymmenen vuoden kuluttua saa jotain hakemaani unelmatyöpaikkaa, koska sanoin vuosia ennen työhaastattelua blogissani jotain tyhmää? Entä jos jokin elokuvayhtiö haastaa minut oikeuteen, kun haukun viimeksi näkemääni leffaa? Ravintoloista puhumattakaan.

Kaikesta tästä huolimatta yritän nyt päästä alkuun tässä uudessa harrastuksessani. Ehkä mitään pahaa ei tapahdukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti