perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Asento!

Tunnustan, että herkillä naapureilla olisi tänään saattanut olla perusteita ilmiantoon: puuhastelinhan minä arveluttavalla tavalla keskellä olohuoneen lattiaa. Niin noloa / edesvastuutonta / vallankumouksellista / kiihottavaa (kansanryhmiä vastaan, pervot) kuin se onkin, yritin treenata minulle sopivinta ampumisasentoa. Viimeisimmällä ratavisiitillä kun kävi ilmeiseksi, etten ole vielä löytänyt mukavaa asentoa, minkä vuoksi kädet tärisevät turhan paljon ja ajatukset ovat ennemmin hartioissa ja kyynärpäissä kuin tähtäinkuvassa.

Kovin autenttista kuivaharjoittelua en saanut aikaan, sillä milläpäs minä nyt olisin harjoitellut. Hiustenkuivaaja olisi ehkä ollut yksi vaihtoehto, mutta lopulta paras työkalu oli se surullisenkuuluisa leikkipyssy piskuisesta koostaan huolimatta. Koska lelu nyt oli aivan liian kevyt paljastaakseen käsivarsia liikaa rasittavat asennot, piti siihen lisätä kotikutoisia painoja.

Kuivaharjoittelun huipennus olikin, kun liipaisinkaaresta roikkui hengariin ripustettu vauvan toppahaalari; toppahaalarista puolestaan roikkui kielloista huolimatta uhmaikäinen, jonka mielestä kyseinen leikki oli ehkä päivän toistaiseksi paras. Yksivuotias keskittyi hurraamaan vieressä.

Jos ei se näky hämmennä naapureita, niin ei sitten mikään.

Eräs hippiystäväni on harrastanut jousiammuntaa, ja aina välillä minäkin sitä pohdin. Olisikohan siitä mitään apua hyvän asennon löytämisessä? Jonkinlaista kehontuntemusta se varmasti lisää tuolla hartiaseudulla.

8 kommenttia:

  1. Mä haluan kuvia tuosta. En siis suinkaan viihdytysmielessä, vaan jotta voisin paremmin antaa perinjuurin asiantuntevia pikkuvinkkejä ammattilaisilta.

    VastaaPoista
  2. No tottakai, mutta mä haluaisin sen lisäksi kuvan ihan todellisestakin tilanteesta.

    VastaaPoista
  3. No onneksi tilannetta todistaneet alaikäiset eivät vielä yletä kamerahyllylle asti, joten todistusaineistoa ei ole. Tiedä sitten, josko joku naapuri on tsuumaillut ikkunan takaa.

    VastaaPoista
  4. Tyttöystävän vihje: Ota videokuvaa tuosta kuvaharjoittelusta ja laita lupahakemuksen liitteeksi. Luulisi että alkaa lupa irrota kun katsovat millaisilla virityksillä joudut nyt treenaamaan... :P

    VastaaPoista
  5. Leikkipyssy + videotallenne => Guantanamo.

    VastaaPoista
  6. Jaaniin, unohtui provota, että varsinaisemman Suomen suunnassa olisi edelleen tarjolla pidempiä mutkia ja dynaamisempaa ammuntaa. Ja paskoja vinkkejä.

    VastaaPoista
  7. Provoksi tää on harvinaisen vähän sytyttävää tavaraa. Ja onhan noista mutkista ja vinkeistä markkinointia näkynyt aiemmin, mutta kuka nyt lähtee jonnekin melkein Ruotsiin?

    Kyllä mä odotan, että mutkat tulee mun luo.

    VastaaPoista